Fascinatia dansului, spectacolul anual al Giulienelor a ajuns la a-X-a editie!

"Fascinatia dansului", spectacolul  anual al ,,Giulienelor’’ a  ajuns la a - X-a editie!

Duminica, 17 iunie, incepand cu ora 18.00, va avea loc la Sala Mare a Palatului National al Copiilor, spectacolului "Fascinatia dansului" realizat de Studioul de balet Giuliana si aflat in acest an  la editia  a -X-a,  editie aniversara.

Giuliana_afis_2012_vara_mic

Gandit ca un exercitiu demonstrativ fata de parinti si invitati, spectacolul  reprezinta "examenul" de sfarsit de an al "Giulianelor", o demonstratie a ceea ce au acumulat – din punct de vedere artistic – in anul de studiu 2011 - 2012. Selectionate pe categorii de varsta, "Giuliane" mai mari sau mai mici ...si chiar mamici,  vor evolua pe scena intr-o atmosfera plina de sunet, lumina si culoare, pe ritmuri clasice, intr-o sarbatoare a talentului, gratiei,  si a sensibilitatii.

Cu acesta ocazie,  invitatii de onoare ai editiilor precedente, muzicienii: Mircea Bodolan, Maria Gheorgiu, Florin Chilian, Ioan Gyuri Pascu, Radu Gheorghe,  Radu Cozarescu si solistii de balet: Monica Fotescu-Uta, Cristina Dijmaru, Valentin Stoica, Bogdan Canila, vor primi titlul de "Prieteni ai Giulianelor"

Cordonatoarea evenimentului: coregrafa  Iuliana Rizescu, fondatoarea Studioului de balet Giuliana
 

Prezentatori: Andreea Sofron si  Ovidiu Popa

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul