Expozitie de reptile vii la Liberty Center

In perioada 27 octombrie – 18 noiembrie 2012, Liberty Center gazduieste o expozitie de reptile vii ce reuneste zeci de specii diferite de serpi si soparle, printre care temutii boa constrictor, pitoni, cat si cameleoni, iguane sau dragoni barbosi.

targul_reptilelor

Evenimentul se adreseaza atat copiilor, care vor afla informatii despre comportamentul acestor reptile, modul in care se hranesc sau traiesc, cat si adultilor, care vor putea asista la demonstratii live despre cum sa procedezi cu un sarpe agresiv sau cum sa previi atacuri periculoase.

Doritorii pot vizita gratuit terariile amplasate la primele doua etaje ale centrului comercial si au posibilitatea sa interactioneze cu reptilele prietenoase sau sa faca poze. Speciile care se regasesc in expozitie includ: serpi din specia boa, serpi din specia python, serpi de pin, serpi regali, serpi de porumb, dragoni barbosi, cameleoni si iguane.

Iata si cateva curiozitati despre speciile din expozitie:

  • Cameleonii nu se accepta intre ei. Atunci cand doi cameleoni masculi se intalnesc, se bat pana cand unul dintre ei moare sau pleaca.
  • Limba cameleonilor are aceeasi lungime ca si corpul, cu tot cu coada.
  • Lungimea unui sarpe boa constrictor poate ajunge pana la 3 m.
  • Un sarpe constrictor mare (Boa, Anaconda si Python) are intre 120-160 de dinti.

Vino pe Taramul Reptilelor!

Liberty Center

Str. Progresului nr. 151 - 171 (intersectie Calea Rahova cu Trafic Greu)

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitie

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul