Expozitia interactiva The Robot Zoo


Din 27 februarie, te asteptam sa descoperi partea nemaivazuta a naturii in cadrul expozitie interactive The Robot Zoo.

The Robot Zoo este o gradina zoologica mecanizata, unde toate animalele, sunt roboti programabili, expusi in contextul habitatului lor.

expozitia_the_robot_zoo
Veti putea explora lumea fascinanta a 8 animale - un liliac, o girafa, un cameleon, o lacusta, o musca de casa, un ornitorinc, un rinocer si un calmar urias.

Toate prezinta mecanismul uimitor al fiintelor vii si sunt interactive, asadar expozitia este fantastica pentru curioasii care vor sa afle mai multe despre animale.

Robo-cameleonului are ochii conectati la doua monitoare care proiecteaza imagini diferite pentru a demonstra ca ochii cameleonului functioneaza independent.

Robo-girafa este dotata cu microfoane la nivelul urechilor pentru a sublinia faptul ca aceste animale au un auz foarte fin, ele comunicand prin infrasunete.

Robo-musca este dotata cu o antena speciala care detecteaza orice miscare din jur ca si musca reala care poate detecta chiar si cele mai subtile miscari.

Robo-calmarul poate fi propulsat intr-un tub pentru a demonstra viteza uimitoare cu care inoata animalul real.

Robo-musca va arata cum vede o musca de casa obisnuita

Robo-rinocerul are un cadru solid care acopera procesorul pentru a simula craniul gros care ii protejaza creierul animalului, in realitate.

Robo-liliacul este dotat cu urechi care se misca independent pentru a accentua faptul ca, in viata reala, animalul foloseste ecouri pentru a vedea si a putea vana.

Robo-lacusta are mini-computere asemanatoare fasciculelor nervoase care o ajuta sa colecteze informatii. Acestea se intind de-a lungul intregului corp.

Preturi bilete

luni-vineri

Copii (sub 12 ani) – 15 Lei
Adulti: 18 Lei

Sambata

Copii (sub 12 ani) – 18 Lei
Adulti: 21 Lei

Family pack
2 adulti + 2 copii
Sub 12 ani: 62 lei
Gratuit
Copiii sub 3 ani

Program
Luni-duminica
10:00 – 22:00

Grand Cosmos este centrul expozitional din Baneasa Shopping City.

Contact
Telefon: 0756.165.827
E-mail: supervizor.cosmos@baneasa.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitii copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul