Expozitia Egiptul Antic, o aventura plina de surprize in istoria fascinanta a egiptenilor

/ / Modificat: 2016-04-05 17:42:42

Copiii descifreaza misterele piramidelor la Ploiesti Shopping City, la expozitia „Egiptul Antic”

O aventura impresionanta in universul civilizatiei egiptene

In perioada 7 aprilie – 3 mai 2016, Ploiesti Shopping City aduce, in premiera in regiune, expozitia Egiptul Antic, o aventura plina de surprize in istoria fascinanta a egiptenilor, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Expozitia se afla pentru prima oara in Prahova, in cadrul unui tur national si isi propune sa le aduca celor mici misterele egiptologiei intr-o forma interactiva si usor de inteles. 

In fiecare zi, in intervalul orar 12:00 – 20:00, echipa Kids in Pyramids ii intampina pe cei mici cu un curs interactiv de aproximativ 45 de minute, unde copiii vor afla informatii esentiale despre una dintre cele mai importante civilizatii din epoca antica. Lectia incurajeaza invatarea interactiva, prin joaca, in timp ce machetele piramidelor, costumatiile copiilor si puzzle-urile vor transforma cursul intr-o experienta distractiva. Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheati de ghizi specializati care vor raspunde tuturor intrebarilor celor mici.

Expozitia_Egiptul_Antic_la_Ploiesti_Shopping_City

Traseul distractie la Kids in Pyramids

Copilasii intra in spiritul Egiptului Antic inca din primele minute ale experientei, cand sunt costumati in faraoni sau Cleopatra, inainte de a incepe turul. Intrati in noile roluri, copiii incep o calatorie inedita intr-o lume mistica, unde pot vizita piramida si casuta, vor gasi artefacte, vor descifra puzzle-uri distractive si hieroglife, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon si vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului. 

Copiii vor lua parte la constructia unei piramide in miniatura si vor afla cum au fost construite acestea in antichitate. 

Distractia insoteste micii curiosi in fiecare punct al expozitiei - copiii vor face cunostinta cu mumii si vor afla mai multe despre cum a aparut acest mit infricosator, iar camera comorilor ii va intampina pe micuti cu surprize. Pozele haioase vor intregi reteta de succes pentru o portie de invatare distractiva.

Biletul pentru expozitia Kids in Pyramids are pretul de 10 Lei, include o fotografie si va putea fi achizitionat de la biroul de informatii. Grupurile organizate de minimum 10 copii, pot achizitiona biletul de intrare la pret redus, de 7 Lei/ copil.

Mai multe detalii despre eveniment puteti descoperi pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity  

Taguri Expozitii copii

Citeste si despre