Explozie de reduceri si noutati la Baby Boom Show – editia de toamna

/ / Modificat: 2019-09-26
Explozie de reduceri si noutati la Baby Boom Show – editia de toamna

Editia de toamna a Baby Boom Show - cel mai mare targ pentru viitoare mamici si copii cu varste intre 0 si 7 ani – se apropie cu pasi repezi.

Intre 17 si 20 octombrie, te asteptam in pavilionul B1 de la Romexpo cu mii de produse de la sute de branduri internationale renumite, discounturi exclusive, cursuri gratuite, zeci de premii si super oferte la servicii medicale.

Nou la Baby Boom Show – editia de toamna:

• Scaunul auto inteligent Vaya iSize + Senzorsafe care te alerteaza in situatiile critice: cand micutul incearca sa isi desfaca centura de siguranta, cand temperatura ambientala este sub sau depaseste gradul de confort, sau atunci cand scaunul auto a fost folosit pe o perioada prea lunga. Toate alertele se primesc pe smartphone prin intermediul unei aplicatii usor de utilizat

• Lansare in premiera! Maclaren, celebrul brand britanic de carucioare, prezinta modelul revolutionar Quest Arc Jason Woodside

• Greentom – cel mai “verde” carucior din lume fabricat integral din materiale reciclate. Inovatie pentru o noua generatie!

• Mobilier care “creste” impreuna cu micutul tau si poate fi transformat pe rand in: patut bebe, tarc de joaca, masa cu bancute, masa si noptiere cu rafturi si chiar in pat mare.

• Pernute anticolici BIO umplute cu seminte de in si jucarii ECO

• Scutece lavabile unice si personalizabile

• Tehnologie de ultima generatie cu care poti prepara intr-o secunda masa bebelusului tau

• Cea mai avansata tehnologie din lume pentru procesarea celulelor stem

Va invitam sa accesati lista completa a noutatilor pe www.babyboomshow.ro.

REDUCERI DE PANA LA 80% la Baby Boom Show – editia de toamna

Nu ratati super reducerile din cadrul Baby Boom Show – editia de toamna. Expozantii au anuntat deja discounturi de proportii (de pana la 80%) la numeroase produse si servicii din cadrul targului.

Cele mai multe maternitati si banci de celule stem, intr-un singur loc!

Intre 17 si 20 octombrie, cele mai renumite maternitati private si de stat prezinta la Baby Boom Show servicii si pachete speciale de nastere pentru viitoarele mamici: Medicover, Regina Maria, Sanador, Clinica Dieta Vie, Clinica Dietalia, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie “Filantropia”, Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa”, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino si Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sirbu”.

Pe parcursul celor patru zile de targ, puteti profita si de super-ofertele principalelor banci de celule stem din tara: Baby Stem Cells, Biogenis, Cord Blood Center, Euromedics, Future Health Biobank, Life Solutions, Lifeline, Regina Maria Banca Centrala de Celule Stem, Stem Sure.

Si asta nu este tot! Baby Boom Show – editia de toamna va aduce o multime de cadouri:

Cursuri gratuite: “Scoala Viitoarelor Mamici” (curs de puericultura), “Curs de Prim-Ajutor, “Primele 1000 de zile din viata copilului tau”, “Prima intalnire cu bebe”, “Bunici de 10, Parinti de 10”, “Curs de Nutritie si Diversificare”, “Workshop Doctor MIT”.

Ateliere gratuite si cele mai distractive locuri de joaca

Evaluari gratuite de logopedie si kinetoterapie

Tombole si concursuri cu super premii

Spatiu special de alaptare si schimbat scutece

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:

17 – 19 octombrie 2019: 10.00 – 19.00

20 octombrie 2019: 10.00 – 18.00

TARIF: joi si vineri gratuit, pe baza inregistrarii online; sambata si duminica: 10 lei/bilet

PARCARE VIZITATORI: 5 lei/ora

Mai multe informatii, pe www.babyboomshow.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Baby boom show

Articole recomandate

Citeste si despre