Exploreaza lumea dinozaurilor cu Scoala Discovery!

Copiii care se uita la Scoala Discovery, in fiecare vineri de la ora 15.00, vor avea cate un 10 din oficiu la materia "dinozauri". Dupa o ora de emisiune vor sti mai multe despre dinozauri decat toti prietenii lor la un loc!

LOGO_discovery-dinozauri

Din februarie pana in aprilie, Discovery Channel introduce un nou subiect in Scoala Discovery – dinozaurii. In fiecare vineri, la ora 15.00 si in reluare in diminetile de weekend, Discovery va difuza cate un program de o ora despre dinozauri. In plus, pe site-ul Scoala Discovery a fost creata o sectiune dedicata – scoala.discovery.ro/dinozauri – unde copiii pot vedea cum aratau diverse specii de dinozaur, pot citi articole despre ultimele descoperiri legate de aceste reptile sau pot descarca jocuri si activitati legate de lumea dinozaurilor.

"Daca pana acum elevii se uitau la Scoala Discovery pentru lectii de matematica, fizica, chimie sau biologie, incepand cu luna februarie am adaugat si o serie de programe dedicate dinozaurilor, pentru ca stim ca exista o fascinatie in randul copiilor cu privire la aceste animale preistorice. Site-ul scoala.discovery.ro/dinozauri cuprinde nu doar informatii despre cei mai populari dinozauri care au trait acum sute de milioane de ani, ci si recomandari cu privire la activitati care se pot desfasura in scoala sau acasa, pentru diferite categorii de varsta, de la colorat dinozauri la dezbateri cu privire la modul si mediul lor de viata" a declarat Ada Roseti, Director de programe, Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Printre emisiunile difuzate pe Discovery Channel se numara titluri precum Lumea dinozaurilor: Castigatorii evolutiei, Razboiul dinozaurilor sau Adevarul despre dinozauri, in care cu ajutorul imaginilor generate pe computer si al efectelor speciale este recreata o lume disparuta acum sute de milioane de ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul