Eveniment Zanele Disney pentru copii, la Botosani Shopping Center

| | Modificat: 2013-11-11 14:30:17

Duminica, eveniment Zanele Disney pentru copii la Botosani Shopping Center

Copiii si parintii acestora sunt invitati sa descopere atelierele pregatite de Zanele Disney duminica, 17 noiembrie, in intervalul 11:00 - 13:00, in spatiul de distractie din cadrul Botosani Shopping Center.

Zanele_Disney

De aceasta data, Zanele Disney au pregatit pentru copii ateliere cu diverse activitati unde acestia sunt asteptati sa-si arate imaginatia  si creativitatea printr-o multime de activitati distractive, jocuri si numeroase surprize. Actrita Simina Mititelu va fi alaturi de copii pentru doua ore de distractie marca Disney si va oferi numeroase premii ale partenerilor Egmont si www.disney.ro.


Evenimentul face parte din campania de promovare a site-ului www.disney.ro/disney-zane unde copiii pot descoperi si alte activitati distractive, jocuri si concursuri cu premii.

Stiati ca

  • Zanele Disney sunt acum on line pe www.disney.ro/disney-zane.
  • Zanele Disney sunt Clopotica, Boare-Argintie, Vidia, Iridessa, Rosseta si Fauna.
  • Site-ul  www.disney.ro/disney-zane aduce si o gramada de jocuri frumoase cum ar fi "Curatenie in atelierul lui Clopo", "Traversarea padurilor iarna" sau "Competitia Faunei de sarituri cu broasca".Intrarea in spatiul de distractie est e libera.


Taguri Evenimente copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri