Eveniment Dr Oz. Ce mesaj a transmis romanilor care il asteapta?

| | Modificat: 2016-02-22 15:41:39

Dr. OZ despre romani: "Stiu ca sunteti oameni ospitalieri si ca ati oferit lumii mari personalitati"

"Dragi prieteni, abia astept sa ajung la Bucuresti, in Romania. Stiu ca sunteti oameni ospitalieiri si ca ati oferit lumii mari personalitati, cum ar fi Nadia Comaneci si Ilie Nastase". Cu aceste cuvinte isi incepe celebrul Dr Oz mesajul sau catre romanii care il asteapta, pentru prima data in Romania, pe scena de la Sala Palatului din Bucuresti. 

dr_oz_eveniment_romania

Conferinta “Take your life to the next level”, dedicata stilului sanatos de viata, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00. Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata. Gazda evenimentului va fi Dragos Bucurenci. 

Iar seara, de la ora 19:00, un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania va avea loc, si anume Gala pentru excelenta in sanatate, unde insusi Dr Oz va acorda premii. 

Mesajul lui Dr Oz pentru Romania poate fi vizualizat mai jos:

Biletele la conferinta gazduita de Dr. OZ sunt puse in vanzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro si pe website-ul oficial al evenimentului: www.droz.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA