Doua noi categorii de bilete la piesa de teatru Cenusareasa

Pentru ca orice copil sa aiba acces la teatru, se pun in vanzare doua noi categorii de locuri la piesa de teatru "Cenusareasa", promotie prietenoasa cu buzunarul mamicilor: 12,5 si 17,5 lei!

18 mai, ora 11.00, Cinema Patria

Dupa succesul inregistrat de "Pinocchio", piesa de teatru pusa in scena sambata trecuta la Cinema Patria, Teatrul Municipal Ariel din Ramnicu Valcea se intoarce cu o noua capodopera desprinsa din lumea basmelor. Asadar, spre bucuria celor mici, "Cenusareasa", una dintre cele mai iubite printese, vine la aceeasi locatie pentru a le povesti cat mai real posibil copiilor-spectatori momente palpitante din viata ei, asa cum au dezvaluit-o celebrii autori Fratii Grimm.

cenusareasa

In regia lui Alin Paius, piesa de teatru va oferi acelasi joc actoricesc inegalabil care a smuls aplauze, zambete si multa admiratie si la "Pinocchio", precum si un decor bogat care, alaturi de muzica si dans, ii va introduce pe mici iubitori de arta teatrala intr-o autentica lumea a povestilor.

Si pentru ca toti copiii ar trebui sa aiba acces la arta si cultura, organizatorii – Art Nation Media si Mercada Communication – pun in vanzare doua noi categorii de locuri menite sa vina in intampinarea oricarui buget. Asadar, incepand de luni, 13 mai, puteti achizitiona bilete cu valoarea de 12,5 lei, 17,5 lei si evident cele de 25 de lei, promotia fiind valabila pana la data de desfasurare a evenimentului.

Afis-Cenusareasa-18-Mai_1

Grabiti-va asadar pentru a prinde cel mai bun loc si nu ratati sansa de a o intalni pe Cenusareasa! Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si in locatiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd. Magheru nr. 12-14), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1 si online prin www.biletoo.ro, www.blt.ro.

"Cenusareasa"

Povestea frumoasei fete si a pantofului de cristal o stiti: "Undeva, la margine de-imparatie, traia o fata blanda si frumoasa, neintrecuta-n harnicie. Dar mama ei vitrega, in loc sa o iubeasca, a transformat-o-n sluga ei, neincetand s-o umileasca... Cine ar fi crezut ca tocmai ea, mica Cenusareasa, va deveni curand a printului aleasa? Povestea ei e fara-asemanare!" Iar voi, copii, de vreti sa o aflati, veniti la Teatru intr-un spectacol minunat cu durata de 70 de min.

Distributie:

Mama vitrega - Camelia Constantin

Sora vitegra 1 – Madalina Floroaica

Sora vitegra 2 – Olimpia Deaconescu

Cenusareasa – Diana Catanescu

Printul – Miki Paicu

Sfetnic 1 – Alex Popescu

Sfetnic 2 – Roger Codoi

Zana – Cristina Gogarla

Cu participarea cursantilor clasei de actorie "Ariel Jr."

Organizatori: Art Nation Media si Mercada Communication

"A fost odata ca niciodata…" – o sintagma celebra prin intermediul careia, generatii de copii isi dezvolta imaginatia poposind in Universul maret al fantasticului, un taram al celor mai frumoase vise. In ultima perioada, formarea si perfectionarea cunostintelor copiilor a devenit din ce in ce mai  controversata. Pentru a contribui la mentinerea unui echilibru educational al celor mici si pentru a-i ajuta sa descopere si sa iubeasca basmul si cele mai frumoase personaje ale sale, in anul 2012, Art Nation Media si Mercada Communication au initiat un proiect adresat parintilor, bunicilor si in special copiilor cu varste cuprinse intre 4 – 14 ani.

 Proiectul nostru pentru copii isi propune sa asigure noii generatii o dezvoltare armonioasa a performantei intelectuale, a personalitatii si facilitarea relationarii in viata cotidiana in spectrul emotional si social, prin intermediul celui mai eficient mecanism – TEATRUL.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul