Doamnele au emisiunea lor la Itsy Bitsy FM

"Lejer pe tocuri" este singura emisiune radio dedicata starii de bine a femeilor din Romania si ea poate fi ascultata acum la Itsy Bitsy FM. O emisiune cu aroma de intalnire intre prietene, care iti aduce informatii de care ai nevoie, Happy Music si multa bucurie. Realizatoarea ei, Ruxandra Rusan, este mama unui baiat de 9 ani si o jurnalista iubita de toti cei care o cunosc. 

Ruxandra_Rusan_la_Lejer_pe_tocuri_Itsy_Bitsy_FM

Realizatoarea emisiunii "Lejer pe tocuri" a acceptat noua provocare atat din rolul ei de mama, cit si din rolul de jurnalist cu experienta de 18 ani in presa scrisa si TV.  “Sa stai lejer pe tocuri este la fel de provocator ca a fi relaxata in viata de mama, de gospodina, de sotie, de angajata etc. Stiu ca nu este usor sa vrei sa le faci pe toate bine si sa iti mai ramana si timp pentru tine, dar caut mereu solutii si le impartasesc cu drag cu voi pe frecventa Itsy Bitsy FM." declara realizatoarea Ruxandra Rusan.

Si pentru ca reteta Ruxandrei pentru o zi frumoasa este asezonata cu Happy Music, cu tips-uri de sanatate, frumusete si parenting si te ajuta sa iti faci treburile zilnice intr-o stare excelenta, “Lejer pe tocuri” este emisiunea care te insoteste cel mai bine in masina, acasa, la serviciu, oriunde vrei.

In luna octombrie Ruxandra are o surpriza pentru toate ascultatoarele ei oferind zilnic un abonament medical la o clinica privata. Abonamentul este valabil pentru o mama si copilul ei, timp de un an de zile. Pentru a castiga acest cadou ascultatoarele trebuie sa fie pe frecventa Itsy Bitsy, de luni pana vineri, de la 9:00 la 12:00 si sa descopere parola zilei. Valoarea totala a premiilor este de 22.500 lei.

Ruxandra Rusan este o ardeleanca autentica, ajunsa in Bucuresti la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii in anul 2000. Ea a lucrat atat in presa scrisa pentru mamici, cat si in TV, avand mereu un cuvant de spus doamnelor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul