Din Dragoste pentru femei alaturi de Avon si Andreea Marin!

Andreea Marin, Scoala Mamelor si Avon Cosmetics Romania au desfasurat incepand cu 6 martie caravana "Din dragoste pentru femei", un proiect national care s-a transformat inca de la primul eveniment intr-un fenomen. in fiecare locatie au participat aproximativ 1000 de femei!


Ultima intalnire va avea loc la Bucuresti, joi, 11 aprilie, incepand cu ora 18:00, la Cinema Patria. Va asteptam alaturi de noi la un eveniment care se va desfasura sub forma unui dialog deschis de leadership feminin.

din_dragoste_pentru_femei

Vom vorbi despre succes, frumusete interioara si exterioara, sanatate si independenta financiara. Timp de 2-3 ore, veti participa la discutii ca intre prietene despre dezvoltare personala si profesionala, despre oportunitati de cariera la orice varsta si despre povesti de success ale unor femei ca voi.

"Imi plac povestile reale, de succes! De aceea am ales Avon, compania de frumusete numarul 1 din Romania. Mii de romance sunt acum Lideri Avon si au propria afacere. Suntem frumoase si puternice, pentru ca tot ceea ce facem este din dragoste pentru femei", declara Andreea Marin in spot-ul de promovare al caravanei.

Intrarea este gratuita!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul