Dimineti in familie

/ / Modificat: 2012-11-26
Dimineti in familie

Dimineti in familie

Cu totii asteptam nerebdatori sa ne petrecem weekendul alaturi de cei dragi. Dupa o saptamana in care acordam prea putin timp familiei, cautam orice ocazie de distractie impreuna. De acum, diminetile de sambata le vom petrece la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City!

Pentru ca, incepand cu 10 noiembrie, se lanseaza o oferta speciala adresata atat celor mici, cat si parintilor: produse pentru micul dejun speciale pentru copii (la alegere din diverse sortimente de gustari, bauturi si deserturi) si distractie cat cuprinde – face painting, show cu magician, figurine din baloane, jocuri, surprize si muuulte multe altele. Totul se intampla la Eye Fi Cafe, la intrarea in Grand Cinema Digiplex.

Apoi, pentru ca cei mici au fost cuminti si au mancat tot din farfurie, trebuie neaparat sa ii rasfatati cu un film sau spectacol de teatru.

Pentru aceasta sambata Grand Cinema Digiplex a pregatit, incepand cu ora 11:00, o indragita piesa de teatru pentru copii. Cei mici pot descoperi alaturi de parintii lor lumea de basm a povestilor traditionale din folclorul romanesc intr-un spectacol amuzant si original.

Astfel, dupa ce ai servit masa, intra sa vizionezi una dintre cele mai savuroase comedii "Ion Creanga", o reprezentatie live inspirata din indragitele povesti: "Harap-Alb", "Ivan Turbinca" si "Danila Prepeleac".

Iar in drum spre iesire nu poti sa nu te opresti si sa arunci o privire la expozitia stiintifica interactiva pentru copii "Descopera misterele electricitatii", situata in Sala Imagika. Expozitia poate fi vizitata gratuit si le ofera ocazia tuturor copiilor sa experimenteze si sa invete in acelasi timp legile si aplicatiile electricitatii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre