Dieta si sport pentru o vara perfecta

| | Modificat: 2013-05-09 16:20:27

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii prin Miscare, te asteptam in Sun Plaza Shopping Center, intre 10-12 mai 2013, sa sarbatorim impreuna cea de-a 8-a editie a evenimentului "Sanatate, Nutritie si Sport", dedicat tuturor celor interesati sa adopte un stil de viata cat mai sanatos.

sanatate-nutritie-sport

Vrei sa arati senzational la piscina sau pe plaja? Specialistii in nutritie te vor invata cum sa folosesti mesele intermediare, care sunt caloriile care nu ingrasa, ce e bine sa manaci in pauza de pranz, care sunt solutiile pentru un metabolism lent, cum se combate celulita, de unde vine nevoia de miscare si cum combatem viata sedentara.

Timp de 3 zile, in incinta Sun Plaza Shopping Center, vor fi prezente cabinete de nutritie, sali de sport, clinici medicale, centre de relaxare si infrumusetare, centre oftalmologice si stomatologice, care se vor intrece in a-ti pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte.

"Sanatate, Nutritiesi Sport" se adreseaza atat iubitorilor de miscare, cat si persoanelor sedentare care isi doresc o schimbare si vor sa afle care sunt cele mai practice si eficiente metode pentru a atinge greutatea optima fara eforturi prea mari si costuri exagerate.

Dependentilor de adrenalina le pregatim oferte pentru practicarea de sporturi extreme si pentru zboruri cu balonul cu aer cald.

Te asteptam la Sun Plaza Shopping Center in perioada 10-12 mai, intre orele 10:00 - 22:00, pentru a participa la workshop-urile de nutritie, de arta fotografica sportiva si la demonstratiile de kangoo jumps, spinning, zumba si scrima pentru copii! Inscrierea este gratuita!


Eveniment organizat de Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center si sustinut de Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate, Viva Sport, 168 Sport Station si Qlink.

Mai multe informatii privind inscrierea si programul evenimentelor conexe, sunt disponibile pe www.pikaso.ro si Facebook Sanatatenutritiesisport.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA