Dichisar de Martisor va fi de 2X mai mare! Afla unde!

/ / Modificat: 2018-02-06
Dichisar de Martisor va fi de 2X mai mare! Afla unde!

#Dichisar de Martisor devine oficial cel mai mare targ de handmade si design din Bucuresti! Pe 24-25 Februarie ne vedem cu 90 dintre cei mai talentati creatori romani, pregatiti cu mii de cadouri de 8 Martie si Martisor. De la 10:00 la 20:00, in spatiul extins al Impact Hub Bucuresti din Timpuri Noi, dublu fata de pana acum.

2017 a fost un an important pentru #Dichisar. S-a sarbatorit a 10-a editie, s-a organizat primul #Dichisar in Cluj, evenimentul a crescut mai repede ca oricand pana acum. Iata ca 2018 incepe tot cu o veste mare pentru echipa din spatele proiectului: editia de Martisor va fi de 2X mai mare, #Dichisar devenind oficial cel mai mare targ de design & handmade din Bucuresti!

Pentru vizitatori, aceasta schimbare se traduce in de 2X mai multe motive sa cumparam numai cadouri handmade pentru 8 Martie si Martisor

2X DESIGNERI - 90 de expozanti pregatesc colectiile noi de primavara

2X DIVERSITATE - Haine, bijuterii, genti, pantofi, jucarii, decoratiuni-le vei gasi pe toate

2X NOUTATI - Fiti pregatiti sa va descoperiti mult mai multi noi designeri preferati!

2X PREMII LA TOMBOLA - Deci 2X sanse de castig. Nu uitati sa participati!

2X FUN - Mai multe povesti, mai mult rasfat, mai muti prieteni noi.

martisoare-dichisar

dichisar

Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro în spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle.

Despre organizatori - Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu 200 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 1 800 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca ambasador al handmade-ului autohton.

Detalii pe Facebook Dichisar de Martisor | De 2X mai mare! Hai Martisor! 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2018 Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre