Descopera Gigantii Oceanelor la Antipa!

/ / Modificat: 2014-02-06
Descopera Gigantii Oceanelor la Antipa!

Descopera Gigantii Oceanelor la Antipa!

Conferinta: Gigantii Oceanelor


Descopera Gigantii Oceanelor la Antipa!

Conferinta: Gigantii Oceanelor

08 februarie 2014, ora 11.00

Prezinta: George Nazareanu

De-a lungul timpului, datorita povestilor auzite de la marinari ori din basme si credinte, gandirea oamenilor fata de animalele existente in adancurile oceanelor (fie acestea reale sau fictive), a fost modelata incontinuu. Aceste animale fiind percepute ca fiind adevarati monstrii, in principal datorita aparentelor fizice.

Diavoli de mare, pesti fierastrau, spada si ciocan, pesti cu gura de 1,5 metri lungime, serpi acvatici uriasi de 10 metri lungime, rechini de 15 metri lungime, balene uriase ori cu cocoasa si asa mai departe; toti acesti giganti ai oceanelor isi au povestea proprie, ce merita auzita!


In cadrul conferintei "Gigantii Oceanelor", vei avea ocazia sa intri in lumea lor, in adancurile oceanelor, pentru a cunoaste mai bine toate aceste animale, aparent terifiante; si sa afli povestea lor adevarata, din punct de vedere morfologic, anatomic, biologic si ecologic; dupa care, ii poti analiza "pe viu", in expunerea permanenta a Muzeului Antipa.

Conferinta se va desfasura in sala Multimedia a Muzeului. Accesul publicului in sala se face in intervalul 10:45 – 11:00, pe baza biletului de vizitare a Muzeului.

Conferinta face parte din ciclul de articole si conferinte din cadrul proiectului "Istoria lumii vii in 10 exponate".


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muzee copii Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre