De la dinozauri modelati la jucarii aurite

/ / Modificat: 2013-04-18
De la dinozauri modelati la jucarii aurite

De la dinozauri modelati la jucarii aurite

Global Mindscape invita copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani la o noua serie de ateliere interesante si pline de farmec, desfasurate in zilele de sambata si duminica, 20 - 21 si 27 - 28 aprilie.

O lume disparuta

atelier_Global_Mindscape_O_lume_disparuta

Primul atelier este de modelaj in lut si are tema O lume disparuta, fiind adresat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani. Atelierul se desfasoara la Anaid Art Gallery in ziua de sambata, 20 aprilie, ora 11:00. Povestim despre dinozauri impreuna cu artista Judit Balko si modelam in lut aceste animale fascinante, care ne starnesc curiozitatea, dar si elemente din peisajul inconjurator, realizand astfel mici fragmente ale unei lumi care, desi disparuta, traieste inca in imaginatia noastra.

Detalii aici: http://www.globalmindscape.ro/o-lume-disparuta/

Cum concepem o expozitie

Tranzitro_Anca_Benera_Arnold_Estefan

Atelierul Cum concepem o expozitie se desfasoara in ziua de sambata, 20 aprilie, ora 15:00 si este dedicat copiilor de 6-10 ani. Atelierul are loc in expozitia temporara Am Fost Atat De Putini Si Atat De Multi Am Ramas, artisti Anca Benera & Arnold Estefan, curator Raluca Voinea, organizata de tranzit.ro/ Bucuresti. Participantii vor deveni curatori pentru propria lor expozitie – vor alege o tematica, vor selecta lucrari si se vor gandi la modul de asezare a acestora in sala, vor gasi un titlu inspirat pentru expozitie.

Detalii aici: http://www.globalmindscape.ro/cum-concepem-o-expozitie/

Duminica in care am salvat planeta

atelier_Global_Mindscape_Vocea_lui_Matei_Sc_5

Duminica in care am salvat planeta – o serie de doua ateliere inspirate de cartea Vocea lui Matei. Duminica in care am salvat planeta, desfasurate in zilele de duminica, 21 aprilie si duminica, 28 aprilie, incepand cu ora 11.00, dedicate copiilor de 6-10 ani. Pentru a participa la atelier, copiii trebuie sa se pregateasca: sa caute ziare sau reviste depozitate prin casa, pe care nimeni din familie nu le mai rasfoieste, si care vor ajuta la crearea unui calendar de birou personalizat, folosind tehnica colajului. Atelierele sunt organizate la Ceainaria Cinci.

Detalii aici: http://www.globalmindscape.ro/duminica-in-care-am-salvat-planeta/

Jucaria aurita

atelier_Global_Mindscape_Jucaria_aurita

Atelierul Jucaria aurita, care a fost preferat de mai multe grupuri organizate in cadrul Saptamanii Scoala Altfel, este reluat pentru copii inscrisi de parinti in ziua de sambata, 27 aprilie, ora 11:00 (pentru copii de 4 - 6 ani insotiti de un adult) si ora 15:00 (pentru copii de 6 - 10 ani), Anaid Art Gallery. Vom invata spectaculoasa tehnica de aurire a propriei jucarii folosindu-ne de exemplul artistului Alexandru Poteca.

Detalii aici: http://www.globalmindscape.ro/jucaria-aurita/

Participantii pot castiga o participare gratuita la atelier, prin tragere la sorti, raspunzand la intrebarea: Care este numele instalatiei cu obiecte aurite realizate de Alexandru Poteca?

Pentru documentare va invitam sa vizitati blogul artistului: http://alexandrupoteca.wordpress.com

Asteptam raspunsurile pana vineri, 26 aprilie, ora 17:00 prin e-mail caravana.muzeelor@gmail.com, pe facebook (pagina Global Mindscape) sau telefon 0724.083.932.

Inscrieri si detalii: caravana.muzeelor@gmail.com, 0724.083.932

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre