De ce avem nevoie de Vitamine si de Minerale

/ / Modificat: 2015-05-20
De ce avem nevoie de Vitamine si de Minerale

Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" va invita sambata, 23 mai, ora 11.00 la prelegerea De ce avem nevoie de Vitamine si de Minerale? sustinuta de doamna dr. Liana Tauberg.

Evenimentul face parte din proiectul "Initiativa pentru o viata mai buna si mai frumoasa" si se inscrie in seria intalnirilor de suport pentru alaptare si alte provocari maternale. Mamici si viitoare mamicii, tatici, bunici, copilasi si toti cei interesati sunt bineveniti!

Dupa eveniment copii vor putea zburda prin curtea Muzeului si admira monumentele reprezentative pentru patrimoniul cultural national.

Participantii vor plati taxa de intrare in muzeu – 10 lei/adult, 5 lei/pensionar, 2,5 lei/elev, student.

In incinta Muzeului este interzis fumatul si orice forma de foc deschis!

Intalnirea va avea loc la sala Victor Ion Popa, Sos. Kiseleff nr. 30, sector 1, statia de autobuz, liniile: 131, 331, 335, 205.

Pentru inscriere este necesar sa trimiteti un mail la contact@attct.ro, pana pe data de 21 mai.

Organizator: Georgeta Musat, moasa, specialist si formator in alaptare, consultant IBCLC, Asociatia Totul Pentru Tine si Copilul Tau - Academia de Alaptare.

Asociatia de educatie parentala "Totul Pentru Tine si Copilul Tau - Academia de Alaptare" protejeaza si sustine valorile familiei prin sprijin efectiv, informatii bazate pe dovezi si educatie si este primul ONG de profesionisti in alaptare din Romania, recunoscut international.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre