De ce avem nevoie de Vitamine si de Minerale

Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" va invita sambata, 23 mai, ora 11.00 la prelegerea De ce avem nevoie de Vitamine si de Minerale? sustinuta de doamna dr. Liana Tauberg.

de_ce_avem_nevoie_de_minerale_vitamine

Evenimentul face parte din proiectul "Initiativa pentru o viata mai buna si mai frumoasa" si se inscrie in seria intalnirilor de suport pentru alaptare si alte provocari maternale. Mamici si viitoare mamicii, tatici, bunici, copilasi si toti cei interesati sunt bineveniti!

Dupa eveniment copii vor putea zburda prin curtea Muzeului si admira monumentele reprezentative pentru patrimoniul cultural national.

Participantii vor plati taxa de intrare in muzeu – 10 lei/adult, 5 lei/pensionar, 2,5 lei/elev, student.

In incinta Muzeului este interzis fumatul si orice forma de foc deschis!

Intalnirea va avea loc la sala Victor Ion Popa, Sos. Kiseleff nr. 30, sector 1, statia de autobuz, liniile: 131, 331, 335, 205.

Pentru inscriere este necesar sa trimiteti un mail la contact@attct.ro, pana pe data de 21 mai.

Organizator: Georgeta Musat, moasa, specialist si formator in alaptare, consultant IBCLC, Asociatia Totul Pentru Tine si Copilul Tau - Academia de Alaptare.

Asociatia de educatie parentala "Totul Pentru Tine si Copilul Tau - Academia de Alaptare" protejeaza si sustine valorile familiei prin sprijin efectiv, informatii bazate pe dovezi si educatie si este primul ONG de profesionisti in alaptare din Romania, recunoscut international.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti si copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul