De Ziua Internationala a Igienei Mainilor (5 mai), peste 300 de copiii au plantat bunele obiceiuri de igiena cu Dettol

/ / Modificat: 2012-06-07
De Ziua Internationala a Igienei Mainilor (5 mai), peste 300 de copiii au plantat bunele obiceiuri de igiena cu Dettol

Dettol si-a continuat "Misiunea pentru sanatate" sarbatorind Ziua Internationala a Igienei Mainilor (5 mai) in cadrul unui eveniment interactiv dedicat copiilor si parintilor, organizat in parcul Al.I. Cuza (Titan) din sectorul 3 al capitalei.

Copiii au avut la dispozitie 300 de fire de flori de primavara (craite), pe care le-au plantat cu mult entuziasm. Apoi au exersat la propriu "plantarea" bunelor obiceiuri de igiena prin spalarea corecta a mainilor cu sapunul dezinfectant Dettol, folosind chiuvetele mobile plasate chiar langa locul de sadire a florilor.

Pe parcursul evenimentului, copiii au fost antrenati in diferite concursuri cu premii, ce le-au pus la incercare imaginatia si le-au testat cunostintele. Copiii au stiut ca spalatul pe maini este "mama sanatatii", iar la intrebarea "Ce trebuie sa facem ca sa tinem microbii departe?", ei au stiut din prima raspunsul corect: spalatul pe maini.

Dettol a marcat Ziua Internationala a Igienei Mainilor si in mediul spitalicesc, prin sustinerea campaniei "SALVEAZA VIETI: spala-te pe maini!" initiata de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii si derulata de catre Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals".

Dettol a dotat doua sectii ale spitalului – una pentru adulti si una pentru copii - cu 40 de dispensere automate Dettol No Touch cu senzor pentru sapun lichid dezinfectant, impreuna cu rezervele de sapun dezinfectant, necesare pana la finalul anului 2012.

Inovatia pe care o aduce DETTOL pe piata din Romania o reprezinta dispenserul automat cu senzor pentru sapun lichid dezinfectant, primul sistem automat de spalare a mainilor fara atingere. Dettol distruge 99,9% dintre bacterii - bacteriile gram pozitive si gram negative - cum ar fi: Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphilococcus aureus, asupra carora sapunurile antibacteriene obisnuite nu au nici o actiune.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spalat maini copii Maini sanatate

Articole recomandate

Citeste si despre