De Ziua Copilului vino la MUSIC STAR, cel mai mare concurs de talente organizat de un shopping mall!

/ / Modificat: 2016-05-25 00:00:00

Militari Shoping organizeaza cea de-a 7-a editie a concursului pentru copii Music Star, cea mai mare competitie de talente organizata de un shopping mall!

Astfel, pe 28 mai, incepand cu ora 17:00, sunt asteptati la marea preselectie a concursului toti copiii talentati, cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani.

Concursul va fi impartit pe 3 grupe de varsta, iar micii artisti isi vor putea alege talentul in care exceleaza: voce, instrument muzical, dans sau actorie.

Music_Star

In plus, la evenimentul de preselectie vor fi prezenti artistii de la Contrapunct si Fabrica de Muzica, care vor face atmosfera si vor juriza, alaturi de organizatori si public.

Marea Finala Music Star va avea loc de Ziua Copilului, pe 1 iunie, de la ora 17.00, la Militari Shopping, unde juriul va premia cei mai talentati participanti. Distractia va continua cu un concert AMNA, o sesiune de autografe si group selfies impreuna cu vedeta!

Castigatorii vor primi cursuri de dans, canto si instrumente de la scolile de talente partenere, cadouri oferite de magazinele participante precum si carduri cadou din partea centrului comercial, in valoare de 1.500 lei.

Important: Participarea la preselectie se poate face doar cu inscriere prealabila!

Pentru detalii si inscrieri accesati: http://www.militari-shopping.ro/noutate/formular-inscrieri-preselectie-26-mai/

Citeste si despre