De 8 Martie, petreci cu muzica si dans la BookLand!

De 8 Martie, petreci cu muzica si dans la BookLand!


Vino in Era Park Oradea, ca sa ai cu ce!

BookLand s-a deschis astazi in Era Park din Oradea, unde va poposi pana pe 17 martie.  Oradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.

Oradea_Bookland

Vineri, 8 martie, de la ora 17:30

Vineri, 8 martie, de la ora 17:30, ii asteptam pe juniorii Andreea Petcu, Oana Berdie, Bianca Popa, Octavian Blaga, Casiana Jurcut, Cristina Nistor, Catalin Bulgaru, Romina Suciu, Diana Tulea si Iulia Pop (cu varste intre 5 si 14 ani) care, sub coordonarea profesoarei Ana Maria Gal, ne vor incanta cu un program artistic de muzica populara.

Vineri, 8 martie, de la ora 18:30

Tot vineri, de la ora 18:30, te asteptam la un eveniment cu muzica si dans, alaturi de grupul de canto Floare de Lotus, pregatit de profesoara Dana Maria Oprescu si trupa de showdance Kalliope, pregatita de profesoara Anca Hulujan.    

Ai cu ce te lauda? Vino si tu in Caravana BookLand!

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand. Alatura-te si tu cu un LIKE!

Vrei sa te implicit mai mult? Invita-ti prietenii la eveniment!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bookland

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul