De 1 iunie, Sun Plaza este destinatia copiilor isteti!

| | Modificat: 2014-05-23 15:20:38

De 1 iunie, Sun Plaza este destinatia copiilor isteti!

De ziua lor, Sun Plaza Shopping Center invita copiii de toate varstele sa sarbatoreasca impreuna cea mai vesela zi a anului! Asa cum i-a obisnuit, centrul comercial din sudul Capitalei a pregatit numeroase surprize si jocuri pentru cei mici, picturi pe fata, baloane, jocuri stiintifice si creative, muzica si dans!

SUN_PLAZA

Sun Plaza le ofera celor mai inteligenti si creativi prichindei o zi intreaga de distractie, in care vor avea sansa sa se transforme in mici oameni de stiinta si artisti. Acestia vor putea sa participe la experimente organizate de Fun Science, in cadrul carora vor invata despre electricitate, vor descoperi cat de distractiva este chimia, vor construi submarine si rachete si vor afla mai multe despre satelitul natural al Pamantului, Luna.

Iar pentru a-i ajuta sa constientizeze mai bine importanta curateniei in viata lor, copiii vor invata sa-si creeze propriile produse necesare pentru igiena zilnica, de care, cu siguranta, se vor preocupa cu mai multa bucurie.

In plus, toti copilasii vor avea ocazia sa ia parte la ateliere de creatie din hartie, unde vor putea confectiona colaje, masti de hartie si o gradinita de vara in miniatura.

1_iunie_sun_plaza
Pentru ca 1 iunie este o zi magica, Sun Plaza a mai pregatit un spectacol de magie si iluzionism, precum si o parada de papusi uriase.

Si cum de la sarbatoarea copiilor nu putea lipsi cel mai bun prieten al lor, simpaticul dinozaur Sunny, mascota Sun Plaza, va fi alaturi de micuti si, impreuna cu asistenta lui, vor imparti baloane si dulciuri tuturor celor prezenti!

Program

10:45 – Desene pe fata, modelare baloane si distractie cu trupa Zurli
11:00 – Cor de copii Bimbam
11:15 – Parada de papusi uriase
11:15 – Workshop stiintific cu Fun Science si workshop de creativitate cu hartie
12:00 – Spectacol de magie si iluzionism
12:50 – Cor de copii Bimbam
13:05 – Workshop stiintific cu Fun Science si workshop de creativitate cu hartie
14:35 – Trupa de dans Wilmark
14:50 – Workshop stiintific cu Fun Science
15:35 - Trupa de dans Wilmark

Pentru mai multe informatii, vizitati www.sunplaza.ro si www.facebook.com/sun.plaza.shopping.center.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri