De 1 iunie, Ploiesti Shopping City devine destinatia preferata a copiilor

| | Modificat: 2014-05-30 14:08:33

In weekend-ul dedicat zilei copilului, Ploiesti Shopping City devine destinatia preferata de distractie a celor mici. Printre activitatile pregatite de centrul comercial se numara Parada Animalutelor, intalniri cu personaje din desene animate, ateliere creative, spectacole de muzica si dans, promotii si oferte speciale. Astfel, intre 31 mai - 1 iunie prahovenii se vor bucura impreuna cu cei mici de un weekend de poveste la Ploiesti Shopping City.

Parada animalutelor aduce distractia in Ploiesti Shopping City

Parada-Animalutelor-ploiesti

Sambata si duminica, 31 mai si 1 iunie, toti prahovenii pot admira un show inedit si amuzant cu animale de companie. Acestia vor putea adopta sau se vor putea juca cu animalutele, iar curiosii vor putea lua parte la spectacolele de talente, demonstratii de disciplina si dresaj, dar si la concursuri pentru animalute. Astfel, copiii sunt asteptati impreuna cu animalele lor de companie sa ia parte la concursuri.

Cei ce trec pragul centrului comercial nu vor putea lipsi nici de la parada cateilor de rasa unde vor admira cele mai frumoase exemplare de Bichon Frisé, Shitzu, Lhasa Apso, Teckel sarmos, Setter englez, Brac german, Golden Labrador sau Ciobanesc Carpatin. Surpriza evenimentului este hairstylist-ul canin care va sta la dispozitia vizitatorilor pentru cele mai sofisticate tunsori.

Weekend de poveste alaturi de personaje din desene animate

Scooby Doo, Batman, Superman si Bugs Bunny sunt personajele alaturi de care copiii vor petrece cele doua zile de sarbatoare. Acestia se vor plimba prin Ploiesti Shopping City in zonele dedicate celor mici pentru a anima atmosfera.  Cele mai indragite vedete ale copilariei se vor juca si fotografia cu cei mici si vor oferi baloane si stegulete colorate tuturor copiilor.

Spectacole de muzica si dans si ateliere creative

In cele 2 zile de sarbatoare, Ploiesti Shopping City organizeaza ateliere si spectacole pentru toti copiii ce vor ajunge in incinta centrului comercial. Astfel, duminica 1 iunie, intre orele 17:00 - 19:00, cei mici sunt asteptati la Spectacolul de Muzica si Dans cu tema "Sfarsitul Anului Scolar", pus in scena de membrii Palatului Copiilor din Ploiesti. In zona special amenajata din aproprierea scarilor rulante, in intervalul  11:00 - 13:00 si 17:00 - 19:00, copiii vor putea participa la atelierele creative, unde vor colora felicitari si vor confectiona jucarii, semne de carte, bijuterii, zmee, fluturi si flori din acadele.

Tot in weekend-ul 31 mai - 1 iunie, cei ce aleg sa sarbatoreasca Ziua Copilului in Ploiesti Shopping City, pot profita de promotii si cadouri speciale. Gymboland, Cycleband, Dodi Kids, Leonardo si Penti se numara printre magazinele care isi vor intampina clientii cu oferte dedicate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA