Dansuri traditionale grecesti la Muzeul Satului, 30 martie, orele 15:00

Centrul Cultural Politistikos-Extoraistikos Silogos-Glossas, Clubul UNESCO – Pireu si Insule  in parteneriat cu Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" va invita luni, 30 martie 2015, orele 15.00, la o suita de dansuri traditionale grecesti sustinuta de un cunoscut ansamblu din insula Skopelo.

Spectacolul va reproduce secvente ale ceremoniei nuntii specifice insulii Skopelo, precum si dansuri traditionale din mai multe insule grecesti.

 greci

La eveniment vor participa oficialitati din Grecia, reprezentanti ai Ambasadei Greciei la Bucuresti si ai Clubului UNESCO –Pireu si Insule.

Cunoscuta  in antichitate sub numele de Peparethos, insula Skopelos este considerata cea mai verde insula a  Marii Egee  si capitala insulelor din arhipelagul Sporadelor de Nord. Farmecele sale sunt multe si variate,  capitala insulei - Hora fiind considerata de catre cunoscatori unul dintre cele mai frumoase porturi din intreaga Grecie.

Va asteptam la acest veritabil spectacol de promovare a traditiilor grecesti la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", sos. Kiseleff nr.28-30, sector 1, Bucuresti!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Evenimente pentru parinti

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul