Dansatori din toata tara, uimiti-ne!

Pe 7 si 8 iunie, in parcarea Vitantis Shopping Center din Bucuresti, dansul vine la putere!

Va asteptam cu doua zile pline de ritmuri variate, de la folclorul popoarelor pana la dans contemporan, de la salsa pana la balet.

contrapunct

Contrapunct Dance Contest, editia a 2-a, 2014!

Profesionisti sau incepatori, indiferent de varsta, dar pasionati de dans, se vor intalni intr-un eveniment plin de culoare si energie.

Din juriu fac parte profesionisti ai dansului: Paul Gheorghe, coregraf si manager la Trouble Crew Romania, arbitru Hip Hop International, Monica Stratz, coregraf si prim solista la Teatrul de Opereta Ion Dacian, Felix Crainicu, coregraf, regizor.

Printre surprizele pregatite de organizatori, Eventix, Contrapunct si Vitantis Shopping Center, se numara petrecerea din seara de 7 iunie, unde publicul este invitat sa danseze alaturi de participantii la concurs.

Detalii, regulament si inscrieri pe www.contrapunct.ro si www.dance-contest.ro.

Pe langa ritmurile variate de dans si distractia pe cinste din cadrul concursului Contrapunct Dance Contest 2014, Carrefour Vitantis ofera bauturi racoritoare GRATUITE tuturor celor prezenti.

Vitantis Shopping Center are pachetul complet pentru doua zile de maxima distractie. Deci… cine vrea sa se distreze pe 7 si 8 iunie?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul