Cursuri National Geographic Learning pentru copii

/ / Modificat: 2012-03-30
Cursuri National Geographic Learning pentru copii

Au inceput inscrierile la cea de-a doua serie de cursuri National Geographic de cultura generala in limba engleza pentru copiii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani, organizate de Fundatia Dan Voiculescu in parteneriat cu National Geographic Learning si centrul de carte straina Fischer International. Cursurile sunt gratuite si se organizeaza lunar, la sediul fundatiei.

Concepute sub forma unor lectii interactive inspirate din documentarele National Geographic, cursurile ofera copiilor o noua viziune si interpretare despre cunoastere, lume, stiinta si cultura.


La cursurile National Geographic, copiii invata limba engleza si isi completeaza cunostintele de cultura generala cu ajutorul seriei de carti educative National Geographic Footprint Reading Library, despre oameni remarcabili, locuri fascinante, aplicatii ale stiintei in viata de zi cu zi, animale incredibile si activitati neobisnuite. Toate materialele utilizate la curs au niveluri diferite de cunoastere a limbii engleze, sunt atractive si accesibile copiilor.


Cei care doresc sa participe la aceste cursuri, trebuie sa completeze un formular de inscriere pe site-ul fundatiei, iar apoi, pe baza unui test de evaluare a cunostintelor de limba engleza, cei inscrisi vor fi impartiti in doua grupe de incepatori, respectiv avansati.


Fiecare copil inscris in program va participa la doua cursuri, la finalul carora va primi o diploma si materiale educationale din partea centrului de carte straina Fischer International.


La programul de cursuri National Geographic Learning pot participa si profesorii de limba engleza! Profesorii cu minumum 10 copii inscrisi la aceste cursuri vor beneficia, impreuna cu elevii lor, de o lectie demonstrativa interactiva de predare, prin exercitii clasice imbinate cu modalitati moderne, menite sa motiveze tinerii si sa le stimuleze acestora interesul pentru lectura si informatie.


Prima serie de cursuri va incepe pe 2 aprilie.


Cursurile National Geographic Learning fac parte din programul „Open Frontiers”. Initiativa are ca scop dezvoltarea interesului copiilor pentru explorarea si descoperirea, intr-o maniera informala, a unora dintre cele mai variate si atractive domenii. Programul si alte informatii despre cursurile National Geographic Learning sunt disponibile pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii Activitati copii Activitati educative copii Activitati educative Educatie Educatie nonformala

Articole recomandate

Citeste si despre