Cursul de actorie Q-Feel, cadoul care te scapa de epuizantele reprize de shopping de la final de an!

Cursul de actorie Q-Feel, cadoul care te scapa de epuizantele reprize de shopping de la final de an!

scoala_teatru_dans_q_feel_1

Ce ai zice ca la final de an sa-ti daruiestiun cadou cu totul si cu totul special? Un cadou care nu implica shopping pana la epuizare si nici termene de valabilitate? Un cadou care sa te energizeze din plin pentru noul an si sa te pregateasca pentru provocarile cu care te vei confrunta anul viitor la job si in viata personala? Ce ai zice daca anul acesta ti-ai darui mai multa incredere de sine si in ceilalti, plus un pic mai mult curaj sa-ti descoperi potentialul creativ si pofta de a intalni oameni noi?

Scoala de Teatru Q-Feel deschide pe data de 24 noiembrie 2012 ( sambata, ora 14:30 ), un nou curs de actorie pentru adulti – grupa " B. Brecht"

Te invitam sa incerci o alta abordare pentru bilanturile de final de an. Iei o foaie de hartie si te pui pe notat "reusite". Daca da cu "minus" la capitolul relaxare activa si dezvoltare personala, te asteptam la sala, sa te inscrii la cursul de actorie! Prima sedinta este gratuita, asa ca nu se supara nimeni daca decizi ca ai alte preocupari in agenda.

Nici pe cei mici nu i-am uitat! Cursul de actorie pentru copii isi deschide portile sambata 24 noiembrie, ora 12:30  (grupa "Veronica Micle")!

Detalii pe site-ul www.cursuri-actorie.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul