Cum se pregateste noua generatie pentru succes?

| | Modificat: 2013-02-07 11:53:31

Pe 23 februarie, ora 15:30, la Cinema Movieplex din Plaza Romania are loc lansarea primului program de motivare si dezvoltare personala dedicat copiilor cu varsta intre 8 - 13 ani, "Juniori de Succes", organizat de NextSteve Group.

Afis-Juniori-Succes

Conceptul programului este unul nou in Romania si foloseste metode alternative de invatare, non-formale, informale si experimentale aplicate in cadrul unui grup mare, cu ajutorul unor materiale de lucru, imagini video si muzica intr-un spatiu dedicat divertismentului. Astfel, copiii vor avea posibilitatea depasirii limitarilor emotionale, de a isi perfectiona abilitatile de comunicare, socializare, capacitatea de initiere si de mentinere a unor relatii empatice si asertive. Activitatile completeaza curricula scolara si adauga abilitati suplimentare care sa sprijine copiii in atingerea succesului personal, social si profesional.

Programul "Juniori de Succes" se adreseaza copiilor dornici de imbunatatirea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, a comportamentului si a limbajului potrivit varstei lor si parintilor interesati sa optimizeze toate resursele copilului pentru o dezvoltare armonioasa.  

Activitatile vor fi sustinute de dna. Monica Fulea, psiholog practician si trainer certificat CNFPA cu experienta vasta in lucrul cu copiii prescolari, scolari mici si adolescenti avand o abordare practica a terapiei si trainingului, psihoterapeut in curs de supervizare in terapie adleriana si terapie logopedica.  

Programul de activitati:

 

- exercitii de energizare;

- exerctiii de comunicare si de exprimare a emotiilor;

- exercitii de autocunoastere si de motivare personala .

Programul este dedicat exclusiv copiilor si se va desfasura in intervalul 15:30 - 16:45. Intrarea in sala se face in intervalul 15:00 - 15:30.

Participantii vor primi materiale de lucru si diplome de participare, nu este nevoie sa aduca nimic de acasa.  

Pretul biletului este de 40 lei si se poate achizitiona de pe siteul www.myticket.ro sau din Magazinele Diverta. Dupa cumpararea biletului, parintii sunt rugati sa se inregistreze online pe ACEST FORMULAR, astfel incat sa primeasca pe email materiale cu informatii inainte si dupa eveniment, dar si sa inscrie copiii la tombola cu premii ce va avea loc in cadrul programului.

"Juniori de Succes" este construit in baza principiului companiei NextSteve Group de a dezvolta programe educative pentru copii prin metode de divertisment ("edutainment").

www.nextsteve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA