Cum isi gasesc copiii drumul - Un eveniment sustinut de Oana Moraru

/ / Modificat: 2017-09-21
Cum isi gasesc copiii drumul - Un eveniment sustinut de Oana Moraru

Cum ajunge un copil sa respecte reguli, sa isi doreasca sa invete, sa fie atent, angajat si concentrat? Ce il face sa devina mai bun, mai puternic, mai hotarat? Exista o cheie a succesului, a disciplinei, a echilibrului sufletesc? Cum compensez acasa ceea ce scoala nu face pentru copilul meu? Ca dascal, ce asteptari sa am de la familia lui? Ce functioneaza, cu adevarat, pentru spiritul rebel, opozitionist? Dar pentru cel timid sau introvertit? Pentru ce lume se pregateste copilul meu si cand este el gata sa isi recunoasca misiunea, talentul, vocatia?

Oana Moraru, mentor si consultant educational, te invita la DIALOGUL TRANSFORMARII: un altfel de eveniment, bazat pe interactiune, pe conversatie directa, pornind de la problemele tale concrete, acasa sau la scoala!

"L-am numit , cu increderea ca intalnirile noastre ne vor ajuta sa fim mai buni, mai prezenti si mai inspirati in relatia noastra cu copiii!

Am renuntat la formatul conferintelor educationale si la monolog! Va invit sa puneti intrebari de la inceput, sa reflectam impreuna, pornind de la intamplari si situatii concrete! Experientele si prezenta voastra in fata celorlalti, alaturi de mine si invitatii mei - dascali, parinti sau copii - vor transforma intalnirile noastre in energie adevarata si inspiratie imediata! Va astept cu toata experienta mea de peste 20 de ani in scoala, ca mama, ca dascal, ca director si formator. Si mai ales cu sansa de a fi vazut cateva generatii de copii crescand sub ochii mei, de la 2 la 16 ani, aceeasi, in continua transformare. Ce il face pe unul sa reuseasca? Ce il face pe altul sa renunte? Cand se intoarce cheia autodeterminarii? Care experienta sau care dascal, ce actiune, ce cuvant poate hotari destinul copilului meu?”

Inscrieri la voceaparintilor@gmail.com sau direct in Constanta, la aura.angheliu@jurnaluluneimame.ro; telefon 0755690000 - pentru rezervari, bilete si intrebari.

Este suficient un mail in care iti anunti dorinta de participare. De acolo, vei primi un raspuns cu toate detaliile de inscriere si formularul pentru intrebarile la care astepti raspuns!

Bilet: 120 lei

Afla mai multe pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului Cum isi gasesc copiii drumul!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru parinti Evenimente 2017

Articole recomandate

Citeste si despre