Creative Family: De Sarbatoare

Creative Family: De Sarbatoare

Ce este Creative Family si de ce sa vii?


Creative Family a aparut din convingerea ca momentele simple impartasite de parinti si copii sunt cu adevarat magice si se vor transforma peste ani intr-un fantastic bagaj de amintiri. Fiecare eveniment ofera experiente semnificative in care bucuria sincera apare din faptul ca omuletii creeaza sau experimenteaza impreuna cu familia.

creative_family
Fie ca este vorba de figurine de lut, teatru de papusi, decoratiuni sau orice altceva, rezultatul este acelasi: invatam, descoperim, cream legaturi si ne reamintim de lucrurile autentice.

Decoratiuni de sarbatoare


Ne plac sarbatorile de iarna pentru ca amintesc de simplitate si ne aduc aproape de cei dragi. insa nu credem in cadouri adunate pe fuga, obiecte fade lipsite de valoare sentimentala sau clisee. Pe deasupra, sustinem creativitatea, responsabilitatea fata de resurse si, nu in ultimul rand, importanta lucrurilor facute de noi in detrimentul celor cumparate.

Asa ca vrem sa mesterim si anul asta propriile decoratiuni; impodobim bradul, casa, le facem cadou si intelegem spiritul sarbatorilor.

Ce mesterim si cui se adreseaza?


In principiu decoratiuni pentru brad si casa, dar lasam loc pentru neprevazut si idei indraznete :) O lista intreaga de materiale asteapta sa fie transformate in ceva nemaivazut: becuri, sfoara, ata colorata, hartie, panza, fructe uscate, borcane, vopsea si nu numai. Alegem impreuna in functie de preferinte si indemanare.

Atelierul este recomandat copiilor peste 6 ani (fara limita superioara de varsta :).

Cand si unde?


14 si 15 decembrie, 11:30, Lente Cafe (str. Arcului 8)

Organizator:
Raluca Pruna
raluca.pruna@evadeazacunoi.ro
0736 938 176

Mai multe detalii pe site-ul evadeazacunoi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul