Creative Arts sustine ateliere pentru intreaga familie la Gradina cu Artisti!

/ / Modificat: 2014-04-10
Creative Arts sustine ateliere pentru intreaga familie  la Gradina cu Artisti!

Creative Arts participa si anul acesta la Gradina cu Artisti din Parcul Gradina Icoanei, pe 12 si 13 aprilie, cu ateliere de inspiratie florala si decoratiuni de Paste pentru intreaga familie.

Trainerii Creative Arts ii asteapta pe copii in decorul primavaratic al parcului bucurestean la ateliere vesele de creativitate, unde vor realiza flori si cosulete pentru oua, vor picta ceramica si vor descoperi moduri cat de distractiv isi pot petrece timpul in aer liber.

In ambele zile ale evenimentului vor avea loc, intre orele 11:00 si 13:00, ateliere de imprietenire cu polistirenul, pe care cei mici il vor transforma in animalute, albinute si alte accesorii simpatice pentru masa de Paste.

Intre orele 14:00 si 16:00, copiii vor preschimba resturile de material textil in flori spectaculoase, numai bune de purtat pe rochite, hainute si palarii sau de daruit celor dragi. 

Fiecare zi se va incheia cu atelierul de reciclare creativa sustinut de trainerii Creative Arts de la ora 16:30 la ora 18:30. in cadrul atelierului, copiii vor recicla PET-urile creativ, transformandu-le in suporturi de lumanari si cosulete pentru masa de Paste.

Alaturi de trainerii Creative Arts vor fi prezenti sambata, intre orele 11:00 si 18:00, mesterii de la Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio, care le vor oferi copiilor cescute, farfuriute, boluri si suporturi de ou din ceramica, pe care le vor picta cu motive de sarbatoare. Costul atelierului variaza intre 10 si 80 de lei, in functie de obiectul pictat, iar ceramica va putea fi ridicata din atelierul Ch’artist in maximum o saptamana, dupa ce va fi prelucrata prin coacere si glazurare.

Si cei mari sunt asteptati in zona de activitati creative sambata si duminica, intre orele 16:00 si 18:00, la un atelier de flori din lana realizate prin impaslire – o tehnica veche de sute de ani. Costul atelierului este de 20 de lei.

Toate atelierele Creative Arts se desfasoara in baza unei donatii de 10 lei, iar participantii vor pastra toate obiectele realizate. Workshop-urile sunt destinate copiilor peste 3 ani (cele de ceramica, decorare polistiren si reciclare PET-uri) si copiilor peste 6 ani (flori cusute).

Trainerii Creative Arts ii asteapta pe copii si la atelierul de decoratiuni de Paste de la creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti. Duminica, 13 aprilie, intre orele 11.00 si 13.00, cei mici vor recicla prin tehnici creative cartoane de oua, PET-uri si role de carton, transformandu-le in iepurati veseli si cosulete pentru oua. Costul atelierului este de 35 lei/copil, parintii pot participa gratuit, iar inscrierile se fac la office@creativearts.ro pana pe 12 aprilie, la ora 20:00.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Ateliere pentru parinti Ateliere arta copii

Articole recomandate

Citeste si despre