Creative Arts la Roaba de Cultura

Creative Arts scoate creativitatea la iarba verde, in spatiul prietenos de la Roaba de Cultura din parcul Herastrau, unde vor avea loc ateliere de creatie toata vara, incepand din 17 mai. 

castelcarton

Pentru primul weekend al editiei din acest an a Roabei de Cultura, Creative Arts propune o calatorie pe vremea domnitelor si a cavalerilor, printr-un atelier de castele din carton. intreaga familie e invitata la atelier sambata, 17 mai, de la ora 18.00, sa-si construiasca propriul castel, pe care sa il ia apoi acasa.

Duminica, 18 mai, tot de la ora 18:00, Creative Arts ii invita la Roaba de Cultura pe prietenii de la Hedwig Creation, care vor sustine un atelier cu nisip kinetic, provocandu-i pe cei mici sa transforme nisipul viu in forme fabuloase. Workshopul va fi urmat de o demonstratie de pictura pe jucarii urbane, sustinuta de artistii de la Hedwig Creation. 

Atelierele se desfasoara pe pajistea de langa restaurantul Pescarus din parcul Herastrau, in spatiul dedicat proiectului Roaba de Cultura.  

Participarea la ateliere este gratuita, in limita locurilor disponibile. 

Mai multe detalii se gasesc pe www.creativearts.ro si pe www.roabadecultura.ro

Photo credits: Pinterest.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul