Craiasa Zapezii, reprezentatie LIVE la Grand Cinema Digiplex

/ / Modificat: 2013-02-27
Craiasa Zapezii, reprezentatie LIVE la Grand Cinema Digiplex

Craiasa Zapezii, reprezentatie LIVE la Grand Cinema Digiplex

La cateva zile distanta de cea mai frumoasa sarbatoare a iernii, Grand Cinema Digiplex ii invita pe copii si parinti la un captivant spectacol de sezon. Talentatii actori de la Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galati vor pune in scena o reinterpretare interactiva a povestii Craiasa Zapezii, la cinematograful din Baneasa Shopping City.

Decorurile exceptionale si costumele impresionante vor incanta spectatorii prezenti sambata, 15 decembrie, de la ora 11:00, la Grand Cinema Digiplex.

Piesa aduce in fata publicului mitologii si obiceiuri hibernale din diverse locuri ale lumii. Cei mici vor fi implicati in desfasurarea evenimentelor de pe scena si vor fi initiati in muzica si dansurile de iarna specifice diverselor culturi.

Povestea incepe in noaptea de Craciun, cand cea mai cuminte fetita din lume primeste un cadou minunat: o jucarie care sa-i aline singuratatea. Dar Craiasa Zapezii, suparata ca nu a primit ea aceasta jucarie, intra in casa fetitei si fura cadoul. Ramasa iar singura, fetita cea cuminte pleaca sa-l caute pe Mos Craciun si strabate mari si tari chiar in noaptea de Ajun. Alaturi de ea, copiii sunt invitati in calatorie in Rusia, in Italia, Grecia, America. La final, micii spectatori sunt cei care hotarasc cui ii va ramane jucaria fermecata: fetitei sau Craiesei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti copii

Articole recomandate

Citeste si despre