Copiii devin eroi ai reciclarii creative la Scoala Altfel

/ / Modificat: 2014-03-25
Copiii devin eroi ai reciclarii creative la Scoala Altfel

Copiii devin eroi ai reciclarii creative la Scoala Altfel

Inspirati de motto-ul "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" al editiei din acest an a programului Scoala Altfel, trainerii Creative Ars le propun elevilor sa afle cum pot recicla in mod creativ hartia, PET-urile, dozele de aluminiu, capacele, rolele de scotch si ambalajele, devenind mai buni cu mediul inconjurator si mai responsabili.


In cadrul programului Scoala Altfel, ne bucuram sa exprimentam tehnici noi de exprimare a creativitatii in cadrul a patru ateliere mixte, care imbina artele cu reciclarea creativa:

Ateliere de arte plastice si reciclare creativa

Indrumati de artisti pasionati de culori si forme, copiii isi exprima creativitatea si imaginatia transformand materialele reciclabile in jucarii si decoratiuni simpatice.

Ateliere de muzica si reciclare creativa


Indrumati de muzicieni pasionati, copiii invata sa-si construiasca propriile instrumente muzicale, descoperind cum suna capacele si farfuriile de plastic, ambalajele si sulurile de carton.

Ateliere de benzi desenate si reciclare creativa

Copiii vor afla care sunt etapele realizarii unei benzi desenate si vor Invata sa-si ilustreze povestile preferate prin benzi desenate.

Ateliere de handmade si reciclare creativa


Ii invatam pe copii sa reinventeze cu stil role de scotch, PET-uri, nasturi si resturi de material textil si realizam, prin tehnici handmade, decoratiuni si accesorii simpatice.

Atelierele se desfasoara zilnic, in intervalul 10:00 - 17:00, intre 7 si 11 aprilie, iar durata unui atelier este de o ora si jumatate.

Atelierele pot fi sustinute in scolile/clasele solicitante sau la sediul Creative Arts din Strada Louis Pasteur, nr. 27, sector 5, Bucuresti.

Costul unui atelier este de 25 lei/copil, iar grupurile mai mari de 10 copii beneficiaza de o reducere de 20% din pretul de participare.

Inscrierile se fac prin e-mail la office@creativearts.ro sau la telefon 0721.321.890.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala Altfel 2014 Saptamana Scoala Altfel 2014 Ateliere pentru copii Programe Scoala Altfel 2014

Articole recomandate

Citeste si despre