Contrabasul Teatrului Excelsior canta in Festival National de Teatru

/ / Modificat: 2013-10-23
Contrabasul Teatrului Excelsior canta in Festival National de Teatru

"Contrabasul", spectacol de succes al Teatrului Excelsior, participa la cea de-a 23-a editie a prestigiosului Festival National de Teatru, care se desfasoara la Bucuresti, in perioada 25 octombrie - 3 noiembrie, considerat cel mai important eveniment spectacologic al toamnei.

Sambata, 2 noiembrie, la ora 19:00, in eleganta sala a Teatrului Excelsior, publicul, criticii de specialitate, personalitati ale lumii culturale,  vor avea privilegiul sa asiste la un one man show exploziv al inconfundabilului Radu Gheorghe.

Contrabasul
Premisele succesului sunt asigurate, mai ales ca autorul acestei piese este Patrick Süskind, unul dintre cei mai apreciati scriitori elvetieni contemporani de origine germana. Iar traducerea textului este ales mestesugita de maestrul Radu Beligan. Sa nu uitam ca premiera spectacolului Contrabasul a avut loc pe scena Teatrului National din Bucuresti in anul 1987, avandu-l in rolul principal pe Radu Beligan.

Acum, intalnirea peste ani dintre doi mari prieteni, Radu Beligan si Radu Gheorghe, a facut  posibil acest demers artistic de exceptie. Alaturi de Radu Gheorghe se afla tanara actrita Georgeta Ciocarlan. si pentru ca muzica sa sune divin, exista si doi  "complici": soprana de coloratura Mediana Vlad si pianista Andreea Dobia.   

Contrabasul_spectacol
Viata unui modest solist de orchestra, ale carui frustrari, neimpliniri, dezamagiri si tainice iubiri se ascund intr-un contrabas, este complet "rastalmacita" de Radu Gheorghe.

Plin de umor, ironic, stralucind de verva timp de  aproape doua ore, Radu Gheorghe o sa va surprinda in permanenta. Dincolo de text, dincolo de muzica, improvizatia este un element-cheie al acestei montari. si cei mai importanti  ”actori” ai acestui joc sunteti chiar dumneavoastra, spectatorii.
    
Nu ratati seara de sambata, 2 noiembrie, ora 19:00, caci numai atunci, "Contrabasul" Excelsiorului "canta" in Festivalul National de Teatru.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre