Conferinta pentru mame, un mediu placut si imbietor la cunoastere

A fi mama reprezinta totul. A fi mama inseamna alegerea de a pune in fiecare zi fericirea copilului tau, deasupra fericirii tale, de a-l indruma pe drumul cel mai bun, de a face ceea ce trebuie chiar si atunci cand nu stii daca este bine si de a te ierta iar si iar pentru lucrurile care nu iti ies perfect. A fi mama reprezinta autenticitate, pentru ca este cel mai natural lucru cu putinta. 

Devenind mama, primesti o nobila si divina vocatie, pentru care se cere caldura si neobosita dedicare, mama fiind cea care aseaza piatra de temelie a caracterului copilului. Asadar, mama este cea care poate lua locul oricui, dar al carui loc nu il poate lua nimeni. 

conferinta_mame

"Conferinta pentru mame" este un eveniment dedicat in totalitate mamelor, identice prin probleme, dar unice prin ele insele si prin copilul pe care il iubesc.  In data de 30 noiembrie 2014, Sala "Athena" a hotelului "Grand Hotel Napoca" din Cluj Napoca, va reuni, sub acelasi acoperis, specialisti din domenii precum ginecologie, pediatrie, psihologie, nutritie, educatie, comunicare etc. pregatiti sa raspunda tuturor intrebarilor mamicilor participante. Gazda evenimentului va fi Ioana Chisiu, fashion blogger clujean si mamica a doua fetite superbe, iar invitata speciala va fi nimeni alta decat Dana Rogoz, proaspata mamica a unei minuni de baietel de numai 8 luni.

Pentru a oferi tuturor mamicilor posibilitatea de a participa, in cadrul evenimentului va fi organizat un loc de joaca pentru copii, unde personal specializat va avea grija ca micutii sa nu simta lipsa mamelor si sa isi petreca ziua in siguranta si intr-un mod cat mai placut.

Va asteptam cu drag sa luati parte la "Conferinta pentru mame" si sa ne impartasiti experienta voastra in calitate de mamici. Veti avea parte de multe surprize, discutii libere pe teme de interes, tombole cu premii precum si o multime de cadouri oferite de catre partenerii nostri pentru fiecare mamica participanta.

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam sa accesati www.conferintapentrumame.ro. Incepand cu aceasta saptamana, inscrierile se pot face si la standul Ticket Master din Iulius Mall. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul