Concursuri Baby Boom pentru familia ta!

/ / Modificat: 2013-10-16
Concursuri Baby Boom pentru familia ta!

Baby Boom Show are pentru voi doua concursuri traznet care vor avea loc pe 9 si 10 noiembrie, la targ! Daca esti o graviduta frumoasa si mandra de burtica ta, intra in concursul "Yummy Mommy"!


Iar daca ai deja acasa un pitic super-dezinvolt si vorbaret, adu-l la "Pitici cu mintea brici"!

Yummy Mommy

Oglinda, oglinjoara care e cea mai frumoasa "burtica" din tara?

Baby Boom te cheama sa participi la editia de toama a celui mai simpatic concurs pentru viitoare mamici: Yummy Mommy! Concursul va avea loc sambata, 9 noiembrie, incepand cu ora 13:00.

Iata ce ai de facut:

Daca sarcina ta e vizibila (25-36 de saptamani), trimite-ne pana la 30 octombrie 2013 o fotografie cu tine, in ipostaze cat mai "mamicesti"; ai grja sa ne scrii si cateva detalii care te privesc - numele, prenumele, varsta, motto-ul preferat, o scurta descriere etc.


Primul pas catre o amintire de neuitat e deja facut! Uite si probele distractive care te asteapta:

1. Mommy on Catwalk – vei fi invitata in scena de prezentator, dupa ce acesta formuleaza pentru juriu si public o scurta prezentare care te defineste. Vei defila apoi pe catwalk, intr-o tinuta la alegere, din garderoba personala. Dupa acest moment, prezentatorul iti va adresa o intrebare care ii va ajuta pe membrii juriului sa te cunoasca mai bine.

Criterii de jurizare: prezenta scenica, stil vestimentar, spontaneitate.

2. Si divele sunt mamici – nu-ti face griji, te vei descurca cu siguranta la proba elegantei. Dupa defilare, urmeaza insa o "provocare" pentru oricare mamica: contra cronometru, trebuie sa imbraci o papusa-bebelus, dar... cu eleganta.


Criterii: rapiditate, corectitudine, stil, indemanare.


3. Passion for Fashion – iti punem la dispozitie un mini dressing cu hainute pentru copii. In 2 minute, ai ca task sa creezi doua tinute complete (imbracaminte, incaltaminte, accesorii), una pentru o fetita, alta pentru un baiat.

Criterii: creativitate, rapiditate.

Inscriere


Pentru mai multe detalii, citeste regulamentul concursului!
Ce zici? Vrei sa participi? Completeaza integral formularul de inscriere, pana la 30.10.2013, ora 00:00 si intri automat in concursul Yummy Mommy!


In cazul in care completarea si trimiterea formularului de inscriere direct de pe site nu functioneaza, te rugam sa descarci formularul, sa il completezi, sa atasezi o poza si sa il trimiti organizatorului pe e-mail, la adresa yummymommy@babyboomshow.ro.

Pitici cu mintea brici

Ai un copilas istet si glumet?

Ofera-i o experienta de care isi va aminti cu placere peste ani!


Daca mandria familiei tale are intre 3 si 5 ani, discuta cu interes despre problemele casei si dezbate cu gravitate subiecte precum politica, economie, sistemul educational, dar si lucruri "mai lumesti", cum ar fi prietenia, gastronomia sau pasiunile de zi cu zi, e cu siguranta "un pitic cu mintea brici"!


Inscrie-l pana la 30 octombrie 2013 la concursul "Pitici cu mintea brici", care va fi organizat duminica, 10 noiembrie, ora 12:00, la Baby Boom.


Piticul tau va trece prin urmatoarele probe:


1. "Sunt pitic si ma prezint!"


Criterii de jurizare: prezenta scenica, creativitate, carisma


2. "Sunt pitic, gandesc profund, la-ntrebari eu va raspund!"


Criterii: creativitate, spontaneitate, logica.


3. "Eu sunt mic, marturisesc, insa pot sa va uimesc!" – moment artistic


Criterii: talent, prezenta scenica, carisma.


Daca vrei o experienta minunata pentru piticul tau, dar si premii frumoase, te asteptam cu drag la inscrieri!


Inscriere


Pentru mai multe detalii, citeste regulamentul concursului!
Ce zici? Vrei sa iti inscrii piticul in concurs? Completeaza integral formularul de inscriere, pana la 30.10.2013, ora 00:00 si intra automat in concursul Pitici cu mintea brici!

In cazul in care completarea si trimiterea formularului de inscriere direct de pe site nu functioneaza, ter ugam sa descarci formularul, sa il completezi si sa il trimiti organizatorului pe e-mail, la adresa piticicuminteabrici@babyboomshow.ro.


Nu uita!

Baby Boom Show se desfasoara in perioada 7-10 noiembrie, la Romaero Baneasa!
Cel mai simpatic targ pentru copii te asteapta cu multe noutati, oferte speciale, spectacole si premii la tombole!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre