Concursul national de creatie in limba engleza, Shakespeare School Essay Competition

| | Modificat: 2013-02-06 15:01:34

Concursul national de creatie in limba engleza, Shakespeare School EssayCompetition

Lansarea concursului national de creatie in limba engleza
Shakespeare School Essay Competition
Editia a V-a


Asociatia_SS_pentru_EducatieAsociatia Shakespeare School pentru Educatie a lansat cea de-a 5-a editie a concursului national de creatie in limba engleza "2013 Shakespeare School Essay Competition", sub egida Anului European al Cetatenilor.

Shakespeare School Essay Competition este un concurs national ce stimuleaza gandirea creativa, spiritul de inovatie si originalitatea si motiveaza tinerii sa isi perfectioneze limba engleza. Concursul isi doreste sa ofere sanse egale tinerilor din intreaga tara de a experimenta viata intr-un campus universitar britanic de top si de a studia limba engleza la cele mai inalte standarde.

Shakespeare School Essay Competition deschide orizontul tinerilor romani, oferindu-le ca premii tabere in Marea Britanie, un prim pas spre un mediu academic de elita. Sub sloganul "Write, race, win!" concursul le da tinerilor increderea ca pot ajunge mai departe decat isi pot imagina daca pasiunile si creativitatea sunt sustinute de o educatie de calitate.

Imagine_Essay_Create

Concursul are amploare nationala, iar in fiecare an se inscriu peste 4000 de copii si tineri. Cumulat, in editiile de pana acum, au fost corectate peste 12.000 de eseuri trimise de participanti din peste 400 de localitati din intreaga tara si au fost premiati peste 140 de copii si tineri, dintre care 12 s-au bucurat de experienta universitara britanica, participand in taberele internationale din Anglia, in campusurile unor universitati de top ca Oxford, Cambridge sau University College London.

 

Premiile oferite marilor castigatori constau in 4 tabere de limba engleza in Anglia si Romania. Marii castigatori vor avea sansa sa experimenteze viata intr-un campus englezesc si sa isi perfectioneze limba engleza la ea "acasa" in tabere de 2 saptamani la University College London si Harrow House International College, in valoare de peste 1500 lire fiecare. Celelalte premii constau in tabere de engleza la Baisoara, in judetul Cluj, cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examene Cambridge, carti, dictionare si nenumarate surprize.

Inscrie_te_la_Shakespeare_School Essay_Competition

Profesorii sunt si ei premiati pentru sustinerea oferita elevilor. Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi va participa gratuit ca insotitor de grup intr-o tabara de 2 saptamani in Anglia, iar urmatorii 20 de profesori vor primi cadou cursuri de training online.

Participarea la concurs este gratuita si deschisa tuturor tinerilor din Romania pasionati de limba engleza si cu talent la scris, intre 11 si 20 de ani.

Temele propuse pentru eseuri sunt inedite si reprezinta o provocare pentru tinerii creativi. Pornind de la ideea Anului European al Cetatenilor, elevii si studentii isi vor imagina ca sunt presedintii unui stat european nou pe care il pot construi asa cum isi doresc. Detaliile despre teme, regulament si inscriere pot fi gasite aici.

Imagine_Essay_Inscrie_te

"Ca tanar, cel mai important lucru este confirmarea faptului ca ai o idee care poate genera ceva bun, chiar revolutionar, in jurul tau. Shakespeare School Essay Competition este locul in care tinerii isi pot exprima viziunile intr-un mod creativ, nefiind constransi in vreun fel."- Simina Cioceanu, finalista Essay Competition 2012

Shakespeare School Essay Competition este o oportunitate minunata pentru tinerii din Romania sa isi dezvolte spiritul de inovatie si originalitatea si nu in ultimul rand, sa-si perfectioneze limba engleza "la ea acasa".- Prof. Cristina Nutu, Bucuresti

Invitam toti copiii si tinerii pasionati de limba engleza sa isi foloseasca talentul si creativitarea pentru a scrie un scurt eseu in limba engleza pe care il pot inscrie pana la data de 24 martie 2013. Inscrierea in concurs se face pe pagina www.shakespeare-school.ro, unde particpantii pot incarca direct eseul.


Organizator:

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie  este o entitate non profit care sustine copiii si tinerii talentati din Romania, motivandu-i sa atinga performante deosebite si sa isi valorifice la maxim potentialul creativ.

Persoana de contact:

Adriana Alionte
Vicepresedinte Asociatia Shakespeare School pentru Educatie
mobil: 0744 314 437
e-mail: office@shakespeare-school.ro
website: www.shakespeare-school.ro
blog: http://blog.shakespeare-school.ro
Facebook Asociatia ShakespeareSchool Pentru Educatie

Sub egida: Anului European al Cetatenilor
Ambasadorul competitiei: Maia Morgenstern
Concurs inclus in Calendarul Activitatilor Educative al ISMB

Taguri Concursuri limbi straine copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri