Concert: Violetta live la Arena Nationala din Bucuresti, pe 2 septembrie 2015

Vedetele Disney vor sustine un spectacol live impresionant pentru copii, cum nu a mai avut loc pana acum in Romania 

Pe 2 septembrie 2015, fanii Violetta din Romania vor avea sansa unica de a-si vedea artistii preferati interpretand live cele mai indragite melodii din sezoanele 1, 2 si 3 din serialul Violetta, la Arena Nationala. Soy Mi Mejor Momento, Euforia, Supercreativa, En Gira sunt doar cateva dintre melodiile pe care fanii romani le vor auzi in timpul concertului.

Violetta_Live

In plus, spectacolul va include o trupa de noua dansatori foarte energici, o formatie de cinci instrumentisti, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.

Actorii din Violetta au cucerit inimile audientei tinere din Romania in ultimii doi ani, serialul ocupand prima pozitie in intervalul orar in care este difuzat, in randul copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Asadar, pentru V-loverii romani, sansa de a-si vedea personajele preferate live pe scena, in timpul concertului Violetta Live, va fi cu siguranta o experienta unica in viata.

Violetta_Live_in_cifre

Spectacolul va avea ca protagonisti vedetele din distributia originala a serialului - Martina Stoessel (Violetta); Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey) si Alba Rico Navarro (Naty).

Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Fenomenul Violetta in EMEA

In 15 tari studiate din EMEA, in perioada octombrie-decembrie 2014, serialul Violetta a fost urmarit de peste 45 de milioane de persoane (10%), dintre care peste 14 milioane au fost copii (24%) si peste 8,7 milioane au fost fete(30%)

Violetta s-a clasat pe locul #1 in preferintele fetelor dintre serialele Disney Channel, in 8 din 14 tari, intre care Romania, Polonia, Ungaria, Italia, Danemarca, Olanda, Belgia Nord si Portugalia

Violetta este de departe cea mai accesata proprietate Disney Channel de pe site-urile Disney din EMEA

Microsite-ul Violetta a atras peste 1,800,000 de vizitatori unici in EMEA (in crestere cu 39%)

Violetta a avut un succes imens si cu produsele personalizate, in diverse categorii precum articole de moda, produse pentru casa, papetarie, accesorii, cosmetice, jucarii, electronice, carti si reviste, inregistrand vanzari de peste 3 milioane de carti si un milion de jurnale numai in EMEA

Vanzarile fizice totale ale muzicii Violetta au atins in EMEA peste 1.6 milioane de unitati si peste 50,000 de vanzari in format digital

In medie, in EMEA, 28% dintre fetele cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani si-au achizitionat un produs Violetta in primavara anului 2014, in principal articole vestimentare 

Violetta Live se afla in prezent in America Latina, in cadrul turneului international din 2015 si va reveni in Europa in toamna, cu 10 spectacole programate in Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania, pe 2 septembrie, de la 19:30, la Arena Nationala din Bucuresti. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Concert parinti si copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul