Concert Kempes si Rezident Ex la Arenele Romane

Concert Kempes si Rezident Ex la Arenele Romane

Locatie: Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I  

Data: 21 Septembrie 2012

Ora: 22:00

Pret: 60 RON, 100 RON


Concert_Kempes_Rezident_Ex_Arenele_Romane

Kempes si Rezident EX: program, reguli acces si informatii VIP meet & greet

Au mai ramas doua zile pana la singurul concert Kempes si Rezident Ex din capitala. Accesul in interiorul Arenelor Romane va fi permis vineri, incepand cu ora 17.00 si se va realiza doar pe baza biletului valid. Detinatorii de bilete VIP vor primi la intrare o bratara, ce le va permite ulterior accesul la after party.


Biletele achizitionate pentru acest concert permit accesul o singura data in locatie, pan­a la finalul programului evenimentului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, o vor putea face doar in urma achizitionarii unui nou bilet.


Biletele trebuie pastrate pe toata durata concertului. Copii cu varsta sub 6 ani nu platesc bilet de intrare. Peste aceasta varsta pretul biletului se plateste integral. Sunt valabile doar biletele achizitionate online sau din centrele specializate. In ziua concertului singurul punct autorizat de vanzare ramane casa de bilete a Arenelor Romane.


Cumpara online bilete la Kempes si Rezident EX
!

Program

17.00: doors open
19.00: Desant
20.00: extragere castigatori concursuri (2 chitare Fender + 1 abonament Sonisphere UK)
20.30: REZIDENT EX
23.00: VIP meet & greet - Ageless Club

Interdictii si recomandari

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.


De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

VIP meet & greet

Pentru detinatorii de bilete VIP, sesiunea de autografe va avea loc dupa concert, in cadrul after party-ului din Ageless Club (Calea Serban Voda 213). Accesul se va face pe baza bratarii primite la intrarea in Arenele Romane, insotita de biletului pentru concert. Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana trebuie sa aiba propiul aparat foto.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Concert

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul