Clasic e fantastic - Copilaria marilor muzicieni

Clasic e fantastic - Copilaria marilor muzicieni

Teatrul Odeon si asociatia clasic e fantastic continua si in aceasta stagiune proiectul clasic e fantastic - copilaria marilor muzicieni cu premiera Copilaria Lui Enescu.

clasic_e_fantastic_1

duminica, 16 februarie
Clasic e Fantastic - Copilaria lui Enescu
Vanzare online
Sala Majestic, ora 11:00 (1h)
Pret cat. I: 21,20 lei ; cat. II: 12,72 lei
Numar locuri: 299

Clasic e Fantastic - Copilaria lui Enescu


constructie papusi: Aurelia Olteanu,
regia: Monica Ciuta,
scenariul: Emanuel Ciocu,
scenografia: Sanziana Tarta,
consultant de specialitate: Cristina Sarbu
interpreti: Alin Olteanu, Monica Ciuta, Valeria Cristia, Irina Sarbu, Aurelia Olteanu, Sanziana Tarta, Monica Bustean (vioara) si Raluca Ouatu (pian)

Proiect de educatie prin si pentru muzica adresat copiilor intre 4 si 10 ani, realizat cu sprijinul Dacia.

Dupa premiera din dimineata zilei de 15 august 2013, in cadrul Festivalului International George Enescu, Copilaria lui Enescu intra in repertoriul curent al teatrului Odeon.

Dupa Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven si Chopin, a venit randul celui mai mare compozitor roman, George Enescu, sa fie subiectul povestilor amuzante si mai ales... muzicale spuse cu atata talent, dezinvoltura si farmec de cei doi soricei, Sica si Rica, pisica Lola si batranul sobolan Sol care, de trei ani, au devenit cei mai buni preteni ai copiilor (bunicilor si parintilor!) dornici sa paseasa in minunata lume a muzicii clasice. Pornind dintr-un mic sat din Moldova, Liveni, George Enescu a ajuns unul dintre cei mai mari muzicieni ai secolului XX, violonist, pianist, compozitor si profesor aplaudat si respectat. Sica, Rica si Lola i-au fost mereu alaturi si pot acum povesti cum a ajuns baietelul din Liveni unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii.

Pretul biletelor: adulti 21,20 lei, copii 12,72 lei (biletele pot fi achizitionate si online direct de pe site-ul teatrului)

Va asteptam cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul