Citim in iarba. O zi de lectura in parc

| | Modificat: 2014-05-15 00:00:00

Un eveniment pentru toata familia

Duminica, 25 mai, iubitorii de carte sunt asteptati in Parcul Herastrau, in zona Roata Mare ca sa citeasca in aer liber si sa faca schimb de carti, in cadrul evenimentului Citim in iarba. Intrarea este libera.

Citim in iarba este un eveniment pentru toata familia si se adreseaza tuturor celor carora le place sa citesca si care iubesc natura; este, de fapt, o zi de lectura in parc.

"Probabil cea mai buna metoda de a-i invata pe copii ca cititul e bun e propriul exemplu. Asa ca va invitam sa va dedicati ziua de 25 mai familiei si lecturii in aer liber. Citim in iarba e un eveniment relaxant ca o zi de weekend: stam pe gazon si citim o carte buna cu familia alaturi", spune Laura Ivancioiu, din partea agentiei de PR DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

 citim-in-iarba

"Banca Romaneasca incurajeaza lectura in randul celor mici si sustine activitatile in familie. Cartile ne largesc cunostintele si ne inspira in a avea idei originale. Tocmai din aceasta cauza ne dorim sa avem cat mai multi participanti la evenimentul Citim in iarba, cu mic, cu mare, toata lumea sa se bucure de beneficiile lecturii in aer liber", au declarat reprezentantii Bancii Romanesti.

Toti cei prezenti la eveniment vor putea face schimb de carti. "Fie ca sunt carti care nu mai corespund varstei copiilor, fie ca pur si simplu vreti sa le dati – aduceti-le in Herastrau pe 25 mai si veti pleca acasa cu povesti noi", adauga Laura Ivancioiu.

Sponsorii editiei din acest an sunt Orange si Banca Romaneasca.

Parteneri sunt: La Roche-Posay, Scoala Step by Step, Gradinita Bambi, Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step, Salvati Copiii, Gasca Zurli.

Facebook Citim in iarba

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA