Cercetasii Romaniei organizeaza Festivalul luminii

/ / Modificat: 2012-05-17
Cercetasii Romaniei organizeaza Festivalul luminii

Organizatia Nationala "Cercetasii Romaniei" va invita pe 19 mai 2012, intre orele 21:00 si 23:00, la Festivalul Luminii – un proiect sincron care se desfasoara in peste 15 de localitati din Romania. In Bucuresti, Festivalul se desfasoara in Parcul Carol.

Festivalul Luminii este un altfel de festival, un spatiu de manifestare artistica a tinerelor talente, o atmosfera unica creata timp de doua ore cu zeci de mii de lumanari.

Viata de zi cu zi a devenit o adevarata cursa contra-cronometru pentru cei mai multi dintre noi. Mereu in lipsa de timp, impartiti intre multe responsabilitati, slujba si familie, uitam cu desavarsire de sufletul nostru, uitam sa ne bucuram de lucrurile asa-zis marunte.

Lumea in care traim ne obliga sa ne planificam cu atentie fiecare clipa pentru a reusi in ceea ce ne propunem si de multe ori uitam sa ne oprim pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simti vantul, pentru a asculta oamenii, pentru a zambi la zambetul copiilor, pentru a redescoperi frumusetea lucrurilor simple.

Scopul festivalului este de a oferi comunitatilor locale un eveniment in cadrul caruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de arta, iar participantii se pot deconecta timp de doua ore de la problemele si stresul de zi cu zi, bucurandu-se de atmosfera creata.

Detalii despre programul din fiecare localitate gasiti pe Facebook, prin evenimentele organizate pentru fiecare localitate. Festivalul Luminii are loc in Alba Iulia, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj Napoca, Deva, Hunedoara, Iasi, Miercurea Ciuc, Onesti, Oradea, Pascani, Pildesti, Ramnicu Valcea, Seini, Targu Jiu, Tirgu Mures, Timisoara si Tulcea.

Cercetasii Romaniei va invita sa redescoperiti frumusetea lucrurilor marunte!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Evenimente copii Evenimente parinti

Articole recomandate

Citeste si despre