Cele mai mari clinici medicale si banci de celule stem vin la Baby Boom Show

Cele mai mari clinici medicale si banci de celule stem vin la Baby Boom Show

Descopera ofertele speciale ale liderilor pe piata serviciilor medicale si da-ti o sansa la castigarea unui chit de celule stem!

Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 – 7 ani si viitoare mamici, are o lista impresionanta de companii expozante ce ofera servicii medicale. Medlife, Sanador, Metropolitan Hospital, Biogenis, Stem Sure, Baby Stem, Euromedics Cryo Bank, CryoSave si InScentiaFides sunt numele importante de clinici si banci de celule stem care va asteapta cu oferte si pachete atractive in toate cele 4 zile ale targului, in perioada 2 – 5 aprilie, la Romexpo.

baby_boom_show

In premiera la Baby Boom Show sunt prezente Metropolitan Hospital si banca de celule stem InScientiaFides, in timp ce toate celelalte nume mari din piata serviciilor medicale au devenit deja clienti traditionali ai evenimentului.

Castiga un chit de celule stem!

Si la aceasta editie a Baby Boom Show ai sansa de a castiga un chit de celule stem de la Biogenis, in valoare de 1000 de euro. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la targ in oricare dintre cele 4 zile si sa te inscrii la tombola la Punctul Info.

Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 – 7 ani, are loc in perioada 2 – 5 aprilie, in Pavilionul Central de la Romexpo, Bucuresti. Nu rata cel mai mare si mai complex targ pentru copii de 0 – 7 ani si viitoare mamici.

Ce contine pachetul de recoltare celule stem

  • Kit de recoltare
  • Prelucrare celule stem copil
  • Prelucrare ADN copil
  • Extragere celule stem in forma separata si concentrata
  • Crioprezervare concentrat de celule stem in doua recipiente
  • Stocare celule stem pe o perioada de un an
  • Stocare ADN pe o perioada de 18 ani
  • Pachet asistenta la transplat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul