Cel mai spectaculos Fashion Show Atipic! A fost in Sun Plaza, pe 17 octombrie!

/ / Modificat: 2015-10-19 15:02:31

Cel mai spectaculos Fashion Show Atipic! A fost in Sun Plaza, pe 17 octombrie!

Sambata, 17 octombrie, incepand cu ora 18:00, Sun Plaza Shopping Center a organizat un fashion show atipic.

amadeus

Brand-uri cu traditie in Romania, dar si in intreaga lume, precum Ataellier, Benvenuti, BSB, C&A, Colin’s, Columbia Sports Wear, Deichmann, Desigual, Decimas, Hervis, saloanele Geta Voinea, Sephora, Meli Melo, Mizar, Neofashion, Office Shoes, Optiblue, Parfois, Poema, V Generation by Vans si Yves Rocher, au fost  reunite de Sun Plaza intr-o prezentare de moda inedita, in care noile colectii de toamna-iarna au defilat intr-un show de exceptie cu skateri, rolleri si bikeri O cafea la Second Cup a asezonat pleiada brand-urilor cu aroma de octombrie.

dana

Pentru prima data in Romania, fashion show-ul a fost transmis live pe www.sun-plaza.rocks si pe www.eva.ro.

Gianina

Fetele de la trupa Amadeus au animat atmosfera cu un concert de senzatie iar alaturi de manechinele inedite vedetele Geanina Ilies, Anca Serea si Dana Savuica s-au distrat copios. Gazda evenimentului a fost Diana Munteanu.

Anca_Serea

Evenimentul organizat de catre Sun Plaza Shopping Center a marcat lansarea colectiilor toamna – iarna 2015 si face parte dintr-o serie de activitati special destinate celor pasionati de moda, shopping de senzatie si distractie, un eveniment creat de Sun Plaza pentru cei care stiu ca stilul personal este liber in diversitatea urbana.

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre