Cea mai spooky petrecere de Halloween!

/ / Modificat: 2014-10-28
Cea mai spooky petrecere de Halloween!

Bursuceii Veseli va invita la cea mai spooky petrecere de Halloween!

Concurs de sculptat dovleci, vampiri si vrajitoare pentru cei mai neinfricati copii!

Parinti, bunici si pitici, pe 1 noiembrie, la centrul de activitati pentru copii, Bursuceii Veseli, dam startul petrecerii de Halloween! Costumati in bursucei, veniti cu mic, cu mare in vizuina noastra din Strada Cezar Bolliac, Nr.31, la Halloween Party!

Invitatul special va fi Magicianul TEO Official, care va va prezenta un numar inedit de magie, creat pentru aceasta seara! Vampiri si Vrajitoare, Scheleti si Monstri va vor tine companie si va vor oferi clipe minunate!

Provocarea va fi concursul de sculptat dovleci, unde poate participa fiecare dintre voi, lasandu-si imaginatia sa creeze cele mai spectaculoase forme! La finalul concursului, cei mai creativi vor fi premiati!

Nu trebuie sa ratati cea mai spooky petrecere a acestei toamne! 

Va asteptam, cu multe, multe surprize si premii, in data de 1 noiembrie, ora 17:00, pe strada Cezar Bolliac nr.31 (Piata Alba Iulia). 

Pretul unui bilet este de 20 de lei.

Detalii participare: 0762.326.436

https://www.facebook.com/events/861642583848348/

Cine suntem?

"Pentru copii, a vedea concret ceea ce le sta in putere sa faca este cea mai buna forma de motivare".

Aflat sub sloganul "Learn! Create! Perform!", Bursuceii Veseli este primul centru de activitati pentru copii din Romania care reuneste sub acelasi acoperis, intr-o locatie noua, moderna, vesela si luminoasa, ateliere educative, creative si sportive.

Deoarece fiecare copil are talentele sale si fiecare trebuie incurajat sa si le descopere, la Bursuceii Veseli se imbina atelierele educative cu cele creative si sportive pentru a creea mixul perfect pentru fiecare copil in parte.

Pe parcursul intregii zile Bursuceii Veseli ofera servicii before/after school cat si activitatt creativ-educative: inot, balet, arte martiale, desen, pictura, modelaj, educatie ecologica, ateliere de teatru, muzica si multe altele!

Avand in dotare piscina proprie, laborator de stiinte, sera, createlier, ikids aici este locul perfect pentru copiii isteti!

Mai multe informatii despre noi, gasiti aici http://bursuceiiveseli.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Petrecere copii Halloween

Articole recomandate

Citeste si despre