Cea mai mare expozitie de dinozauri in marime naturala din Europa, Parcul Copiilor, Sector 4, Bucuresti

| | Modificat: 2012-07-12 10:17:38

In perioada, 11 – 15 iulie 2012, incepand cu ora 16:00, copiii si parintii, vor avea parte de o captivanta si inedita expozitie, de dinozauri in marime naturala care va avea loc in Parcul Lumea Copiilor, din sectorul 4. 


expozitie_dinozauri

Se vor putea admira 32 de exponate statice, care reproduc in marime XXL specii de animale preistorice, si alte sase robotizate si realizate in marime naturala, care vor scoate sunete specifice si se vor "misca". 

32 dintre exponate sunt statice si reproduc in marime XXL specii de animale preistorice, in timp ce alte 6 - robotizate si realizate in marime naturala, vor scoate sunete specifice si se vor "misca", pentru ca experienta sa fie una memorabila.

Pe langa intalnirea cu personajele lor favorite din pelicula Jurassic Park, micutilor li se va oferi posibilitatea de a calari un tyrannosaurus Rex, ce masoara 30 de metri.

In acest timp, parintii lor, dar si toti vizitatorii pasionati de Paleontologie, vor primi informatii despre istoria dinozaurilor.

Fiind organizata ca o expozitie itineranta de tip labirint, accesul se face in grupuri mici, insotite de ghizi special pregatiti pentru a oferi informatii interesante si documentate despre uriasele reptile care au stapanit Pamantul acum sute de milioane de ani.

Pentru a oferi cat mai multor vizitatori sansa de a admira exponatele, sambata, 14 iulie a.c., cat si duminica, 15 iulie a.c., accesul va fi permis in intervalul orar 11:00 – 21:30. 

Pretul biletelor este de 25 RON pentru adulti, iar, pentru copii, de 20 RON.

Sursa: www.ps4.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Vacanta vara copii Educatie copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA