Cea de-a doua editie Kids Fashion Week va avea loc in perioada 10-11 iunie, in Bucuresti

/ / Modificat: 2017-06-08
Cea de-a doua editie Kids Fashion Week va avea loc in perioada 10-11 iunie, in Bucuresti

Asociatia Culturala Dominium, in colaborare cu Teatrul Excelsior Bucuresti va invita la cea de-a doua editie Kids Fashion Week, care se va desfasura in perioada 10 – 11 iunie, incepand cu orele 19:00, in cadrul Teatrului Excelsior.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Politiei Romane si va fi prezentat de actrita Stefania Dumitru care il va intruchipa pe Spiridusul Piciulica, impreuna cu elevii Scolii de actorie “Ion Lucian”.

Cei prezenti vor urmari ultimele trenduri in materie de moda pentru copii, prezente in colectiile Catalin Botezatu Kids, Miau Kids by Clara Rotescu, Wonder Lolita Kids by Maria Simion, Aioffe Clothing, Ambra Design by Cristina Iacomi, Nanos, Nicoleta Negura, Baby Club by Silvia, Mirela Diaconu, Brinelli, Baby Gajac by Bianca Ionita, Adelita’s, Basic by Stephan Pelger for Kids, Razvan Ciobanu.

Evenimentul se va bucura de momente artistice, oferite de catre tenorul Bogdan Mihai, Emilia Musala si Corurile Cantus Mundi.

Kids Fashion Week este marca inregistrata a Asociatiei Culturale Dominium, fiind singurul eveniment de fashion pentru copii de acest gen organizat in Romania. Tocmai de aceea, Bucurestiul va deveni pentru doua zile, capitala modei pentru copii.

Prin aceasta editie, organizatorii doresc sa imbine fashion-ul cu generozitatea. Astfel, la finalul festivalului va fi organizata o licitatie cu tinute pentru copii donate de catre designerii si brandurile participante, suma obtinuta in urma acestei licitatii va fi donata Fundatiei Filantropice Metropolis si are menirea de a veni in intampinarea copiilor defavorizati, dorind sa intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum si a organizatorilor de evenimente in viata copiilor defavorizati si a fundatiilor filantropice. In organizarea acestui festival a fost implicat arh. Laurentiu Paicu, care a realizat designul catwak-ului KFW 2017 si artistul plastic Ioana Creanga prin decorurile realizate. Astfel, toti iubitorii de fashion si caritate, sunt invitati sa participe la Kids Fashion Week 2017, pe 10 -11 iunie, de la orele 19:00.

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilet achizitionat online de pe site-ul www.bilet.ro sau de la casieria Teatrului Excelsior, costul unui bilet fiind de 35 lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2017 Evenimente pentru copii Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre