Ce-ar fi sa existe o planeta doar a copiilor?

/ / Modificat: 2013-05-29
Ce-ar fi sa existe o planeta doar a copiilor?

Ce-ar fi sa existe o planeta doar a copiilor?

Iti amintesti de sotron, stii ca sareai coarda mai bine ca oricare din prieteni si totusi nu ai apucat sa i le arati pe toate copilului tau? De aceea, luna iunie e motiv de bucurie pentru toata lumea. Si ai o sumedenie de motive.

plaza_concurs_1_iunie

Iata cateva dintre ele: La Bucuresti Mall ai sansa sa participi la concursuri si o multime de activitati dedicate copiilor, iar cantecelele si super-eroii vor fi la mare cautare.

Cei mici sunt asteptati sa participe la workshopuri de creatie, muzica, dansuri, sa ia parte la jocuri distractive ce ii pot duce in cursa pentru castigarea marelui premiu constand intr-o excursie de trei persoane la Disneyland Paris. Costume nastrusnice, personaje de poveste vor aduce mai aproape atmosfera de basm. Mai multe detalii despre programul activitatilor pe www.bucurestimall.com.ro.

disneyland_paris

Suprizele nu se opresc aici, Plaza Romania a pregatit din 30 mai incepand cu ora 19:00 evenimentul caritabil "Daruim din suflet". Acesta se bucura de sustinerea artistilor HI-Q, Nicola, Andrei Leonte, Sophia, Amna, Sunrise, Roxana Marcu impreuna cu multi alti invitati speciali.   

De asemenea, intre 1-2 iunie mallul te invita sa redescoperi jocurile copilariei, sa te bucuri de numeroase surprize si de un atelier de gatit dedicat celor mici, Pap Tot. Detalii pe www.plazaromania.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre