Caravana Cartii poposeste in Galleria Arad

| | Modificat: 2013-04-02 16:46:45

Caravana Cartii poposeste in Galleria Arad

Ca sa ai cu ce!


BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Mall, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.

Ai cu ce te lauda?


Vino sa te captusim cu motive de lauda. In Caravana BookLand gasesti cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mai frumoasa si conversatiile mai interesante.  

 

Galleria Arad deruleaza inca de la lansarea sa pe piata diferite proiecte educationale, incercand sa asigure aradenilor accesul facil spre cunoaştere. Prezenta Bookland in incinta mall-ului este unul dintre demersurile in care ne implicam cu placere intrucat ne confera prilejul de a oferi  comunitatii suport informatic intr-o forma variata.

Arad_bookland

"Avem increderea ca cea de-a treia editie a  Targului de carte-muzica-film si jocuri organizata in Arad se va bucura de prezenta aradenilor care au dovedit deschidere fata de toate evenimentele cultural-educationale organizate de Galleria Arad," declara Tina Virlan, Mall Manager.

"Anul acesta, BookLand va incerca sa vina si mai aproape de prietenii sai! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de intalnire mai accesibile si mai populare si am pregatit momente artistice si culturale care sa satisfaca pretentiile tuturor vizitatorilor nostri: de la cel mai mic pana la cel mai mare" spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

Confirma-ne prezenta ta pe: https://www.facebook.com/events/278727658928012/

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand.  Alatura-te si tu cu un LIKE!


Despre BookLand

Caravana BookLand


Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 3-a editie, prezent pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro


Libraria online www.book-land.ro


BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro - portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Taguri Bookland

Citeste si despre

Articole de la parteneri