Caravana BookLand aduce cultura in AFI Palace Cotroceni

/ / Modificat: 2012-04-05
Caravana BookLand aduce cultura in AFI Palace Cotroceni

Caravana BookLand aduce cartea mai aproape de oameni, venind in intampinarea nevoilor culturale ale acestora, in locuri accesibile, acolo unde utilul se imbina cu placutul. Si ce loc este mai potrivit pentru asta decat un mare centru comercial?

Targul de carte BookLand se afla in Bucuresti si ii asteapta pe iubitorii de cultura in AFI Palace Cotroceni, in perioada 2-8 Aprilie. Bucurestenii pot alege dint-o oferta de peste 9.000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri. Nu vor lipsi nici reducerile, premiile si surprizele.

Scriitorul Jean Lorin Sterian, autorul cartii "Antume", va fi prezent in cadrul targului, sambata, 7 aprilie, de la ora 13:00, pentru o sesiune de autografe si o lectura publica, iar iubitorii de poezie sunt invitati duminica, 8 aprilie, incepand cu ora 12:30 la lansarea cartii "În burta grasa a pestelui de duminica" de Sorin Lucaci.

Mamicile, taticii si copiii vor avea parte de evenimente pegatite special pentru ei. Miercuri, 4 aprilie, incepand cu ora 14:00, cu sprijinul artistilor de la Creative Arts - Centrul de dezvoltare a Creativitatii - sunt pregatite pentru copii si parinti o multime de activitati interesante, menite sa transpuna florile primaverii pe panza, pe hartie si pe alte materiale neconventionale.


"BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!"

bookland1_afiCaravana Bookland este cel mai inedit targ mobil de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, care va fi prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.


Conceptul Bookland este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela.

Bookland-erii sunt asteptati cu portile deschise si cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro.


Libraria online www.book-land.ro este un portal user-friendly, care se ambiţioneaza sa devina in curand cea mai mare librarie online şi sa-şi obişnuiasca publicul cu oferte de nerefuzat. Libraria virtuala se doreste a fi locul unde sa regasesc sub aceeasi umbrela carti, muzica, film si jocuri ce se pot achizitiona non-stop, indiferent de orasul in care se afla caravana.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Evenimente copii Evenimente parinti Carti copii Activitati educative

Articole recomandate

Citeste si despre